Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfi, akiről kiderült,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi, akiről kiderült, hogy barátnője van, miért keresi a társaságomat és miért pirul el mindig, ha a közelemben van?

Figyelt kérdés

Köszönésen kívül semmi mást nem csinál, csak "megjelenik", de nem lép semmit irányomban. (Elvileg tudja, hogy nincsen senkim.) Soha nem kezdeményezett velem még csak beszélgetést sem, de tudni akarja, hogy mikor hova megyek, mit csinálok, stb.

A kérdés szempontjából nem érdekes, hogy én ezeket honnan tudom, az a kérdésem, hogy ha amúgy barátnője van, akkor miért érdeklem ennyire? Mit akar, miért csinálja ezt? (A pirulás egyértelmű, azt nem kell magyarázni.)

Egy 50 éves, sarmos férfiról van szó, aki, hát finoman szólva, falta/falja a nőket, leginkább a munkahelyén, a munkájából adódóan valószínűleg nincs ideje máshol ismerkedni (vagy lehet, hogy nem is akar, ezt nem tudom).

Csúnya szóval élve az a helyi hímr.ngyó típus, de a haverjai körében biztosan macsónak számít, hogy most is egy nála vagy 20 évvel fiatalabb csajt sikerült összeszednie. Fél évvel ezelőtt még egy másik, hasonló korú csajjal volt együtt egyébként... Ez a tendencia nekem abszolút taszító, nem is értem, hogy jövök én a képbe és miért.

Tudom,hogy tőlem semmi komolyat nem akarna, finoman szólva nem illek bele a zsánerek listájába, még arra a listára sem, ahol csak a strigulákat húzza, ha értitek, mire gondolok... (Nem vagyok csúnya, mielőtt valaki ezzel jönne, de neki ezek a mindenüket is kitevő nők jönnek be. 😅) Mégis akkor mi a fenét akar? Egotunning vagyok, vagy mi? Vagy, mivel túl nagy kihívás lennék, mert nehezen kaphatónak tart, valami más stratégiát folytat, de mire...? Nem értem. Segítsetek, nőcsábászok, mi ez az egész? Mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos csak beképzelem az "érdeklődést", erre már én is gondoltam, de tuti,hogy nem képzelem be. Az még lehetséges, hogy csak jól meg akar szivatni valamiért (a munkánkból kifolyólag), éppen ezért jó lenne végre ennek az egésznek a végére pontot tenni, mert nagyon nem akarok a helyi pletykalapok címoldalára kerülni... 😕

dec. 22. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez az egész?

Kapsz majd bókokat,kétértelmű megjegyzéseket,csokit névnapra meg szülinapra,flörtöl veled ezerrel,aztán randi lesz belőle,mert bedőlsz neki.Megkapja,amit akar,aztán keresztülnéz rajtad és elkezd valaki màsnál pedálozni valamelyik irodàban.Tudod, ezeknél így működik.Aztán legörbül a szàd,mikor vita lesz,mert ugye màs ràmászik az orrod előtt,te szóvá teszed,téged pedig ő elhajt a francba.

Ilyen az élet...

dec. 22. 22:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan kérdezed? Strigula leszel neki, egyszer mindenki jó, máskülönben az jön az irasodbol hogy te már széttárt lábakkal várod hogy láthasd.
dec. 23. 03:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es! Köszönöm a választ, szerintem erre eddig magamtól is rájöttem. A motivációt és az okokat nem értem. Az meg, hogy kinek teszem szét a lábam, még mindig az én döntésem.
dec. 23. 05:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Bele akar mászni az agyadba, a gondolataid közé, ami ahogy nézem, sikerült:) szerintem ne foglalkozz vele, még gondolat szinten se. Nem akarsz tőle semmit, nem? Nem akarsz strigula lenni, nem? Vagy csak jót tesz az egodnak? Oké, még egy pasi, akinek bejössz, de ennél több energiát ne feccölj a dologba...
dec. 23. 09:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 4-es. Az egómnak aztán tuti nem tesz jót, ez az egész szitu, úgy, ahogy van...
dec. 23. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint továbbra is pusztán szex a célja.Ez nem arról szól,hogy különlegesnek tart,mindössze arról,hogy elhiheti ezt veled...
dec. 23. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:
*Elhiteti
dec. 23. 14:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát,az biztos, hogy ettől a viselkedéstől pont különlegesnek nem éreztem magamat, pláne a barátnő tudatában, de értem, mire gondolsz.

Az egyetlen dolog, ami miatt kételkedtem, hogy talán tévedek és mégis őszinte lehet, amit csinál, az az elpirulása volt. (Aztán persze az is lehetett csak szimplán kangörcs. Így utólag még csak az sem biztos, hogy én váltottam ki belőle...😂)

A másik viszont jóval egyértelműbb volt: amikor rájöttem, hogy át vagyok b.szva a palánkon (hogy ez én voltam, aki átb.szta saját magát, vagy ő engem, az ezen a ponton már lényegtelen), az akkor volt, amikor feltűnt mellette az aktuális barátnője...😅 Gondolom, jót röhögtek később a haverokkal.

Viszont még ezek után is meg-megjelent a közelemben, ugyanazt csinálta, és ez ihlette a kérdésemet.

Amiket eddig írtatok, azok alapján viszont sanszos, hogy teljesen igazatok van, és hogy én is jól látom, amit látok...csak eddig nem akartam beismerni magamnak.

Egyszerre szomorú és kiábrándító ez az egész. 😒

Ami miatt kiábrándító, az nyilván evidens, hogy miért tartom mellette szomorúnak is, azt viszont nem fogom ide leírni. Azt már csak megtartom magamnak. Ha lesz egyszer unokám, majd elmesélem neki, őszintén, hagy legyen tanulságos számára is.

dec. 23. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!