Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok öreg (30+) férfi miért hiszi, hogy kell a fiatal lányoknak?
Oké, a mostani világban már senkinek sincs önkritikája. De azért a férfiak nem tartják magukat olyan jól, ha nem is helyesek, sportosak, fiatalon sem kellenek, nemhogy ilyen öregen. Akkor mit akarnak 18-25 éves lányoktól?
Mi nők az 50-es éveikben is vonzóak lehetünk, ha adunk magunkra, de sok férfi nagyon csúnyán öregszik, miért nem èrtik meg, hogy öregen nem kellenek nekünk, fiatal nőknek?
Én, nőként, most vagyok 37 és mindenki huszonévesnek tippel, baromira meglepődnek, mikor elárulom a koromat. De sok férfi haverom/barátom van, akik ugyanígy letagadhatnak 10-20 évet, ez nem "nem függő".
Emellett sok olyan ember van, aki a korral sokkal szebb/jóképűbb lesz, mint fiatalon, szóval...
"Azert eleg beteges a kerdezo aki szerint a 30 eves ferfi az oreg az 50 eves no meg a fiatal baba.."
Mucuka,azon valahogy nem vagytok felháébotodva, amikor az ötvenes pasik adják elő ugyanezt fordítva.
"Tobb fiatalos arcu ferfit latok mint not.."
És honnan tudo hány évesek? Én inkább kopasz(odó), őszülő, mindennek, csak fiatalosnak nem nevezhető pasikat látok 30 felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!