Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok öreg (30+) férfi miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok öreg (30+) férfi miért hiszi, hogy kell a fiatal lányoknak?

Figyelt kérdés

Oké, a mostani világban már senkinek sincs önkritikája. De azért a férfiak nem tartják magukat olyan jól, ha nem is helyesek, sportosak, fiatalon sem kellenek, nemhogy ilyen öregen. Akkor mit akarnak 18-25 éves lányoktól?

Mi nők az 50-es éveikben is vonzóak lehetünk, ha adunk magunkra, de sok férfi nagyon csúnyán öregszik, miért nem èrtik meg, hogy öregen nem kellenek nekünk, fiatal nőknek?

tegnap 13:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Vagy nem nő írta vagy nagyon buta nő írta.
tegnap 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:
36%
Pont, hogy a nők 30+ évesen már nem érnek annyit a piacob, mint a pasik ennyi évesen. :D
tegnap 17:57
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
30 (vagy akár 40, sőt, 50) évesen melyik univerzumban "öreg" bárki is? Ezt most vagy egy 12 éves írta ki, vagy csak provokáció.
tegnap 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Tobb fiatalos arcu ferfit latok mint not.. nok a sminkel csalnak az nem eppen a “ fiatalabbnak nezel ki kategoria” meg a fiatalos oltozeknek sincs koze hozza. Jo magam 24 evesnen is fiatalabbnak neztem ki es 30+ evesen is..
tegnap 19:54
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
Azert eleg beteges a kerdezo aki szerint a 30 eves ferfi az oreg az 50 eves no meg a fiatal baba.. komoly gondok vannak a toronyban, ezert is tart ott a ferfi- noi kapcsolatok jo resze ahol, mert az 50 eves no is 25 nek kepzeli magat .
tegnap 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én, nőként, most vagyok 37 és mindenki huszonévesnek tippel, baromira meglepődnek, mikor elárulom a koromat. De sok férfi haverom/barátom van, akik ugyanígy letagadhatnak 10-20 évet, ez nem "nem függő".

Emellett sok olyan ember van, aki a korral sokkal szebb/jóképűbb lesz, mint fiatalon, szóval...

tegnap 20:52
 17/17 anonim ***** válasza:

"Azert eleg beteges a kerdezo aki szerint a 30 eves ferfi az oreg az 50 eves no meg a fiatal baba.."

Mucuka,azon valahogy nem vagytok felháébotodva, amikor az ötvenes pasik adják elő ugyanezt fordítva.

"Tobb fiatalos arcu ferfit latok mint not.."

És honnan tudo hány évesek? Én inkább kopasz(odó), őszülő, mindennek, csak fiatalosnak nem nevezhető pasikat látok 30 felett.

tegnap 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!