Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire normális hogy ilyenko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogy ilyenkor elmegy a kedvem a "véletlenszerű" ismerkedéstől online?

Figyelt kérdés

Tehát használok egy oldalt erre kéretlen üzenetet kapok, próbálok jó fejen válaszolni rá, ne legyek bunkó stb. Csak beszélgetni akar, semmi rossz nincs benne. Viszont utána el kezd követelőzni hogy küldjek képet mert mi van ha nem nő vagyok, küldök, nem jó nem elég tiszta az alakom arcom, illetve túl kevés. Végig játszom, utána beállít azzal hogy igen de ez nem bizonyít semmit mert lehetnek lopott képek. Küldjek egy olyan képet ahol éppen leírom amit mondd, megint eljátszom. Végül kiderül az sem olyan jó mert ez lehet photoshop is. Aztán adjam meg a telefonszámom mert hangom is hallani kell, nem adom meg, rejtett számon hivjam, abból az lett hogy mi van ha hang elváltoztatótt használok, adjam meg a közösségi médiáim is, na itt lett elegem tiltás.

Azóta automatikus tiltás minden üzenet küldönek, ez mennyire normális viselkedés?

Tényleg én vagyok a szemét hogy nem akarok ismeretleneknek bizonyítani akik redditen vagy itt rám írkálnak és követelőznek?

dec. 20. 22:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Büdös bunkók vagytok, hogy lepontoztatok, pedig csak az igazat írtam

(6)

dec. 21. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!