Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális hogy ilyenkor elmegy a kedvem a "véletlenszerű" ismerkedéstől online?
Tehát használok egy oldalt erre kéretlen üzenetet kapok, próbálok jó fejen válaszolni rá, ne legyek bunkó stb. Csak beszélgetni akar, semmi rossz nincs benne. Viszont utána el kezd követelőzni hogy küldjek képet mert mi van ha nem nő vagyok, küldök, nem jó nem elég tiszta az alakom arcom, illetve túl kevés. Végig játszom, utána beállít azzal hogy igen de ez nem bizonyít semmit mert lehetnek lopott képek. Küldjek egy olyan képet ahol éppen leírom amit mondd, megint eljátszom. Végül kiderül az sem olyan jó mert ez lehet photoshop is. Aztán adjam meg a telefonszámom mert hangom is hallani kell, nem adom meg, rejtett számon hivjam, abból az lett hogy mi van ha hang elváltoztatótt használok, adjam meg a közösségi médiáim is, na itt lett elegem tiltás.
Azóta automatikus tiltás minden üzenet küldönek, ez mennyire normális viselkedés?
Tényleg én vagyok a szemét hogy nem akarok ismeretleneknek bizonyítani akik redditen vagy itt rám írkálnak és követelőznek?
Ez nem homár teszt, hanem egy undorítóan nyomulós, átverős, erőszakos megszállási kísérlet. Miközben még hülyére is veszik az embert, és azzal inzultálják hogy biztos hazudik. Miközben a másik fél a teljesen tisztességtelen és manipulatív. Az ilyen alja figurákat tiltani kell minél előbb.
3-as, én ugyan nem pontoztalak le, de adok neked is egy tippet. Ha ettől rettegsz hogy csak egy homár szórakozik veled, arra kérhetsz az aktuális csevegőprogramotokban 1-2 hangüzenetet is. Nem kell ehhez végigzongorázni mindazt, amit kérdező ír. Főleg nem ilyen manipulatív módon, hogy egyik se elég jó, és egyre több kell. Az teljesen másról szól igazából, és meglehetősen ocsmány is.
Jajj, én nem zongorázom. Nem tartom ezeket a kliséket. Csevegőprogramot se használok, vagy nem szívesen. Nekem a szóbeli sokkal jobb. Mármint tudod hang alapon, élő időben.
Csak vannak ám, akik az ismerkedést összekeverik a gyakorikérdések üzenetek pötyizésével. Értelmetlen, ezekből soha semmi nem lesz. Telefonnal viszont egész más a helyzet. Vagy a hangom jó hozzá, vagy az íráshoz rossz az agyam, de telefonos beszélgetés az esélyeimet (akár egy személyes találkozóra) megtízszerezi. Vagy akár százszorozza, nem vezetek statisztikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!