Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondod otthon ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondod otthon ha valaki flörtöl veled?

Figyelt kérdés
Pl valaki flörtöl veled azt otthon a barátoddal/barátnőddel vagy a férjed/feleségeddel ezt megosztod vagy igazából titokban tartod?
dec. 20. 17:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondom el. De a férjem el szokta mondani, nem tudom miért. Lehet, hogy ezzel akarja megmutatni, hogy milyen igény van rá.
dec. 20. 17:13
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Akitől hányok, mert jópofizik velem, de partnere vagyok, mert így könnyebb lerázni, az minek jusson otthon eszembe. Jelentéktelen számomra.
dec. 20. 17:44
 3/12 A kérdező kommentje:
És neked jól esik hogy elmondja vagy inkább jobb lenne ha csendben lenne?
dec. 20. 17:44
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 nem értelek
dec. 20. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem, így is áll a bál, amikor ezt meg azt feltételez rólam.
dec. 20. 17:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Velem nem szoktat flörtölni, vagy csak én nem veszem észre, így ez a része nem tudom milyen, viszont barátnőmnek szoktak írni is (járt pár fotózáson pl), nem csinál belőle titkot, van hogy megmutatja, de általában csak elmeséli ha volt ilyen szitu. Én csak örülök, ha mások is jó véleménnyel vannak róla és imponál is.
dec. 20. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Elmondom, nincs okom titkolni. Bízunk egymásban, megosztunk mindent ami történik. Sokszor csak nevetünk egyet és ennyi.
dec. 20. 19:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Elmondom. Volt olyan aki ráírt a barátomra hogy megcsalom, stb csak mert visszautasítottam, nem foglalkoztam vele. Pl ilyen eseteknél legalább nem lesz belőle vita, tudja mi történt igazából

Ha messengeren írnak akkor screenshotolom és elküldöm neki

dec. 20. 20:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek ment a töld kéz!
dec. 20. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Jelenleg is flörtöl velem, rendkívül kitartó és intenzív módon egy szintén házas pasi. Egy ideig mivel nem érdekelt különösebben (hiába tetszett nagyon), a körülmények miatt ignoráltam, szórakoztam rajta.

Aztán elkezdte mozgatni a fantáziámat, de sokszor gondoltam hogy tolakodó, amit csinál, már-már olyan mintha megszállottan akarna. Ekkor elmondtam a férjemnek, hogy van egy pasi, aki elől szó szerint menekülök, mert ijesztő módon belemászik a személyes terembe.

Mostanra viszont ott tartunk, hogy a hónapok óta tartó kitartó munkája meghozta a gyümölcsét, ugyanis szó szerint epekedem utána. Feldobja a napjaimat, vágyom rá, nagyon szívesen lefeküdnék vele. Ezt pedig szintén elmondtam a férjemnek…

A mi házasságunkban van mindkettőnknek egy “kimenős” kártyája, vagyis hogy ha úgy adódik, akkor mással szexelni nem számít megcsalásnak. A férjem pedig le is okézta (látásból ismeri a pasit), annyi kitétellel, hogy nagyon okosan csináljam, mert ha kiderül, az a körülmények miatt nagyon kellemetlen lenne.

Azóta igyekszem belemenni a hódolóm játékaiba, élénk érdeklődést mutatok, ha pedig lesz valami, a férjem arról is tudni fog.

dec. 20. 22:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!