Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondod otthon ha valaki flörtöl veled?
Elmondom. Volt olyan aki ráírt a barátomra hogy megcsalom, stb csak mert visszautasítottam, nem foglalkoztam vele. Pl ilyen eseteknél legalább nem lesz belőle vita, tudja mi történt igazából
Ha messengeren írnak akkor screenshotolom és elküldöm neki
Jelenleg is flörtöl velem, rendkívül kitartó és intenzív módon egy szintén házas pasi. Egy ideig mivel nem érdekelt különösebben (hiába tetszett nagyon), a körülmények miatt ignoráltam, szórakoztam rajta.
Aztán elkezdte mozgatni a fantáziámat, de sokszor gondoltam hogy tolakodó, amit csinál, már-már olyan mintha megszállottan akarna. Ekkor elmondtam a férjemnek, hogy van egy pasi, aki elől szó szerint menekülök, mert ijesztő módon belemászik a személyes terembe.
Mostanra viszont ott tartunk, hogy a hónapok óta tartó kitartó munkája meghozta a gyümölcsét, ugyanis szó szerint epekedem utána. Feldobja a napjaimat, vágyom rá, nagyon szívesen lefeküdnék vele. Ezt pedig szintén elmondtam a férjemnek…
A mi házasságunkban van mindkettőnknek egy “kimenős” kártyája, vagyis hogy ha úgy adódik, akkor mással szexelni nem számít megcsalásnak. A férjem pedig le is okézta (látásból ismeri a pasit), annyi kitétellel, hogy nagyon okosan csináljam, mert ha kiderül, az a körülmények miatt nagyon kellemetlen lenne.
Azóta igyekszem belemenni a hódolóm játékaiba, élénk érdeklődést mutatok, ha pedig lesz valami, a férjem arról is tudni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!