Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a férfiaknak, akik szerint minden nő k.rva, általában sosincs barátnőjük?
"Minden nő k*rva"
"Minden férfi zokszó nélkül lefeküdne egy gyönyörű, 21 éves lánnyal".
Egyik sem igaz, de mind a két állítás átmenne null-hipotézisként a legnagyobb konfidenciaszinteken is.
Olyan ez, mint az 500g-os borsókonzerv súlya. Rá is van írva, hogy névleges töltősúly. Kb igaz.
Tehát van kivétel, de az belefér a hibatűrésbe.
Kicsit kevésbé matematikai nyelven: a célunk megtalálni azt, akire nem igaz.
Szerintem én megtaláltam, legalábbis az elmúlt együtt töltött 16 év alapján szerintem sikerült. Ő pedig abban lehet biztos, hogy amióta vele vagyok, ellenállok minden kísértésnek.
De ettől még emlékszem az összes lányra, akik előtte voltak. És igen, azokra igaz volt, ahogyan azok nagy részére is, akiket amúgy ismerek (3 kivétellel).
A női nemben a legkevésbé ez zavar, az út szélén álló nénikre is azt mondtam anno, gazdasági/pénzügyi szakember.
Megfordítva a kérdésed, azok a nők is intenzíven a d.gatlan kategória, akik feminista fórumokon tengődnek, a nősovinizmussal foglalkoznak, mindenről a férfiak hibáztatása jut eszükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!