Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor mikor kellene elmondani ezeket a dolgokat a másiknak?
Figyelt kérdés
Van pár dolog a múltamban ami tudom hogy sokak számára gázos lehet de mégis nagyon szeretnék kapcsolatot és családot... Az egyik az lenne hogy sajnos borderline személyiségzavarral diagnosztizáltak, de gyógyszert nem szedek és senki kedvéért nem is fogok. A másik az hogy voltam súlyos drogfüggő de a vénás használattal már leálltam. A harmadik pedig az hogy biszexuális vagyok és ennek elég sötét oka van, pontosabban trauma miatt lettem az.Ezen traumám okán egyszer volt egy nagyon agresszív kitörésem is amikor nem rajtam múllott hogy nem fojtottam meg egy családtagom de ez volt az első és utolsó ilyen. De ezek ellenére én jó embernek tartom magam és mindenképp értelmes és szép nőt keresek.tegnap 23:40
31/31 anonim válasza:
Nem hittem volna hogy valami agyhallott egyszer azt adja majd elő hogy pont Hubert meg én vagyunk ugyanaz az ember... :D:DD::DD:D:D:D::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!