Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedéskor mikor kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor mikor kellene elmondani ezeket a dolgokat a másiknak?

Figyelt kérdés
Van pár dolog a múltamban ami tudom hogy sokak számára gázos lehet de mégis nagyon szeretnék kapcsolatot és családot... Az egyik az lenne hogy sajnos borderline személyiségzavarral diagnosztizáltak, de gyógyszert nem szedek és senki kedvéért nem is fogok. A másik az hogy voltam súlyos drogfüggő de a vénás használattal már leálltam. A harmadik pedig az hogy biszexuális vagyok és ennek elég sötét oka van, pontosabban trauma miatt lettem az.Ezen traumám okán egyszer volt egy nagyon agresszív kitörésem is amikor nem rajtam múllott hogy nem fojtottam meg egy családtagom de ez volt az első és utolsó ilyen. De ezek ellenére én jó embernek tartom magam és mindenképp értelmes és szép nőt keresek.

tegnap 23:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

“voltam súlyos drogfüggő de a vénás használattal már leálltam.”

És a nem vénással?

tegnap 23:44
 2/31 anonim ***** válasza:

“biszexuális vagyok”

És drogos, habár már nem vénásan.

Plusz súlyos indulatkezelési problémáid vannak.

Már az elején közöld a jelölttel.

tegnap 23:46
 3/31 A kérdező kommentje:
A nem vénással nem és nem is szándékozom soha. De az csak alkalmi használat és teljesen más drog mint amire rá voltam függve... Indulatkezelési problémáim nincsenek. Teljesen normális vagyok ilyen értelemben és csak az az egy eset volt. :))
tegnap 23:48
 4/31 anonim ***** válasza:
Trolololooo
tegnap 23:50
 5/31 anonim ***** válasza:
51%

Ez a három személyiségzavar:

drog, biszexualitás, indulatkezelési probléma, halmozott.

Feltétlenül kezeltesd magad.

A párkapcsolataidban is előbb-utóbb ki fog robbanni a legkisebb véleménykülönbségre is a betegséged.

El kell hagynod 100%-osan a drogot. Bármifélét.

Térj vissza a természetes, normális szexre.

Pszichiáter, pszichológus tud segíteni.

Addig hosszú távon nincs sok remény, hogy a vágyaid királynője melletted maradjon, ne meneküljön pánikszerűen.

Ez a racionális valóság.

tegnap 23:52
 6/31 anonim ***** válasza:
66%

Magyarul súlyos mentális betegséged van, és ezen nem is akarsz változtatni, és emellett még drogos is vagy.

Hát figyelj, biztos van olyan lecsúszott narkós, aki szívesen csinálna gyereket neked, de amúgy illene az elején elmondani, mert ha valaki ezt nem tolerálja, akkor akkor sem fogja, ha már fél éve együtt vagytok, és azután jön rá. (De hidd el, hamarabb is rá fog jönni. És még mindig nagyobb esélye van a dolognak, ha őszintén elmondod. Az sokkal ijesztőbb, ha magától jön rá.)

tegnap 23:53
 7/31 anonim ***** válasza:
35%
Egészséges személyiségű nő nem fogadja el a biszexualitást. Sőt, undorodik. Ez faktum.
tegnap 23:55
 8/31 A kérdező kommentje:
Már jártam szakemberhez és nem szándékozom megint. Én jól érzem magam a bőrömben és értékesnek gondolom magam.
tegnap 23:56
 9/31 anonim ***** válasza:

Bocs, de nálam már az első pontnál bukta, de vegyük szépen sorjában a dolgokat.

1. Borderline személyiségzavar-

Oké, nem szedsz rá semmit, de azt ugye tudod, hogy egy ilyen beteg mellett pokol az élet?

Amikor azt hiszed, hogy minden oké, egyszer csak jön a hullámvasút és magával visz mindent. Egy ilyen beteg előbb utóbb a másikat is magával rántja a mélybe.

Életed végéig terápiára kellene járnod, amely úgy ahogy kordában tudná tartani a betegséget.

2. Ami a drogozást illeti..

Voltál vizsgálaton? HIV, Hepatitis C?

A vénással leálltál és mi a helyzet a többivel?

Alapvetően hiszek abban, hogy minden szenvedélybetegnek jár egy második esély, de te ezek szerint nagyon keményen toltad és nagyon nagy önuralom, fegyelmezettség kell ahhoz, hogy az ember ne essen vissza.

3. Biszexuális vagy. A mai világban már eléggé elfogadott dolog, legalábbis nyugaton. Engem alapvetően nem érdekel, hogy ki mihez vonzódik, mert ez nem döntés kérdése, de! Én nem lennék biszex pasival, mert számomra kicsit undi, hogy más pasit leszopott vagy más pasit dugott vagy pont őt dugták meg. Egyszerűen taszit a gondolat. Ennyi.

Biztosan akad olyan személy, akit ez nem zavar. Mondjuk a három említett red flag közül ez utóbbi ami még talán elmegy (nálam ez sem).

tegnap 23:56
 10/31 anonim ***** válasza:

“A nem vénással nem és nem is szándékozom soha. ”

Akkor te nem szép nőt keresel, hanem hozzád hasonló drogost, akinek aztán az is mindegy , hogy amivel tegnap egy hátsó kapun jártál, ma neki akarod ugyanazzal bevezetni a kisajtón.

Nemcsak a kapcsolataid lesznek rövid távúak, de az életed is.

tegnap 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!