Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el a múltat?
Sziasztok!
Soha nem voltam egy múltban megragadt személy, ha valaminek vége lett, véget ért, könnyen tudtam váltani.
Jelenleg távkapcsolatban élek, már másfél éve.
Előtte volt egy 6 éves kapcsolatom, jegyesek voltunk, el nem tudtam képzelni, hogy ne vele házasodjak majd össze, vagy ne vele legyenek gyerekeim, ne vele öregedjek meg.
Lelkileg nagyon jól passzoltunk egymáshoz. Igaz, hogy én egy pörgősebb személyiség vagyok, ő pont az ellentéte volt, lassabb, túl megfontolt, nem annyira merész. 6 év után vége lett, egyszerűen a jövőkép nem egyezett, nem volt megcsalás, mindig tiszteltük egymást, se egy szidkozódás, sem egy szétköltözés..egyszerűen rájöttünk ő máshogy akar bizonyos dolgokat, nek tudtunk kompromisszimot kötni, bár szerettük egymást, a megszokás miatt nehéh volt lépni, de szétmentünk.
Nekem új kapcsolatom van, neki is, néha szoktunk online egy-egy üzenetet váltani, nem tudunk elszakadni valahogy pedig már 3éve vége.
A jelenlegi párommal sokkal jobban passzolunk, viszont nem érzem azt a mély szeretetet mint az exem iránt.
Sokat foglalkoztat a kérdés, hogy "mi lett volna ha"... ez egy ördögi kör, tudom. Annyira bűntudatom vaj a párommal szemben, mert szeretem őszintén, valahogy mégsem tudok elszakadni az exemtől.
Úgy érzem mintha érzelmileg megcsalnám. Mégis azt érzem sokszor visszamennék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!