Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női szemmel milyen ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szemmel milyen ha egy pasi csak turiból öltözködik?

Figyelt kérdés

tegnap 19:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
55%
10: azért turi és turi között is van különbség, és a női és férfi szekció között is. Ugyan nagyon szakadt meg lyukas cuccok nincsenek a férfirészlegen sem, az tény és való, de amiatt, hogy a férfiakat nem érdekli annyira a divat, annyi eladományozott és felesleges férfidarab sem kerül a turikban a vállfákra... sajnos nem ritka még a Hádában sem a kifakult, kinyúlt férfi ruha meg a legutolsó puruttya repicucc pólók (pl. sörreklám).
tegnap 21:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok de nővérem beszélt rá hogy menjek be vele turkálóba nekem eleve a ruhavásárlás nem az én világom és a turkálót meg ezen belül is cikinek éreztem viszont érdekes módon amit ott vettem ruhát kb 8 éve még ma is jó állapotban ellentétben a New Yorker, Hm stb-től
tegnap 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 hmm ez érdekes, én személy szerint még nem láttam ilyen állapotú ruhákat turiban. Viszont az már sajna többször előfordult, hogy Zarában, HM-ben, Reservedben lyukas vagy foltos ruha lógott a fogason.

Mindenesetre én azt mondom, ha találsz rossz állapotú ruhát a turiban, ne azt vedd meg és ennyi... Nem az a lényeg, hogy hol vásárolsz, hanem az, hogy mit...

tegnap 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, és pont ugyanaz a tapasztalatom, mint a 12. hozzászólónak. 90 %-ban sokkal jobb minőségű, tartósabb (főleg angol és olasz márjákú) ruhadarabokat tudok venni turkálóban, mint amiket valaha újonan vettem sokszoros áron butikban van márkaboltban plázában, illetve gyakran sikerül kifognom egyedibb, különlegesebb darabokat - akár ruhából, akár kiegészítőből.

Sőt, vettem már gyönyörű, vadonat új olasz bőrcsizmát, új Geox bőr bakancsot 1.900 Ft-os darabáron, Peruban készült gyönyörű piros-fekete rátétes bőrtáskát kb. tized annyiért, mint amennyirét egy gagyi minőségű kínai műbőr (poliuretán) táskát újonan lehet kapni, pihe-puha alpakka fonalból készült sapkát-sálat pár száz forintért kilós áron úgy, hogy az alpakka gyapjú fonal kilója több tízezer forintnál kezdődik, kézzel festett selyem sálakat 100-300 forintért, meg sok mást az eredeti, bolti ár töredékért.

(Pár hete az egyik öcsémnek vettem ajándékba bolti címkés steppelt, Reset márkájú tollpehely kabátot kilós áron 1.650 forintért úgy, hogy utána megtaláltam a neten online ugyanazt 249 euróért, a páromnak meg nagyon jó szabású, jó minőségű, kifogástalan állapotú olasz ingeket 1.300 Ft/db áron.)

Mondjuk biztos nagyon nagy különbség van turkáló és turkáló között, meg szerencse is kell a legjobb darabokhoz, de mivel egy dunátúli megyeszékhelyen élek, nálunk elég jó a felhozatal használt ruha üzletekből.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, egyáltalán nem zavar, ha egy férfi ruhatára is ilyen forrásból származik, ha megfelelő darabokat talál magának.

tegnap 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:

A fanta ügy megvan még valakinek? Olaszországban 10% a gyümölcslé tartalma, nálunk 0,5%.

A világcégek nem csak élelmiszerben, de biz' ruházati termékekben is más-más minőséget hoznak forgalomba az egyes régiókban. Ha bemész egy "világmárka" üzletbe Németországban nem csak a helyi ízlésnek megfelelően tapasztalsz eltérést, de biz' az áru minőségében is! Ide jó a sz.r is mert azt is megveszik, az angol/német/olasz meg nem venné meg.

A turiban lévő ruhaneműk alapból a külföldi piacra készültek - s ez bizony minőségben is tettem érhető. Ha jó állapotú, alig használt akkor sokszor jobb minőségű (negyedáron) mint a "világmárka" hivatalos magyar boltjában lévő.

ma 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!