Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a barátnőd nem fogná fel?
Azt hogy előbb magát kell helyre hoznia egészségileg mielőtt gyereket vállal.
Mert van rajta 20kg plusz. Fáj a dereka és a lábai vizesednek dagadnak. Semmit nem sportol.
Rohadt nagy tévedés, én mindegyik terhesség alatt fogytam.
Kérdező:
Te mikor fogod megérteni, hogy a barátnőd súlyos depressziós, többek között ezért, mert nem lesz gyerek, miközben neki ez volt az életcélja. Fogyni ezért SEM fog. Meg a pcos és inzulinrezisztencia miatt.
Egyébként meg mit vársz egy olyan buta nőtől, akinek nem esett még le, hogy szex nélkül nem fog összejönni? Elhitetted vele, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon?
Bocs, a kérdésre a válasz: ÉN őszintén elmondanám, hogy nem lesz gyerek, mert nem tartom alkalmasnak az anyaságra, és szex sem lesz, mert már évek óta nem vonzódok hozzá egyáltalán. Aztán megmondanám, hogy segítek neki csomagolni, mert ennek így nincs értelme.
Aztán eljárnék pszichológushoz, ahol ŐSZINTÉN elmondanék mindent, hogy kiderüljön, mi a baj velem.
De az ÉN vagyok.
Te egyszerűen vessz össze vele és írj ki még öt kérdést.
Az inzulinrezisztenciáról hol van írva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!