Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú miért nézhet egy lányt?
Szerintem meg csúnya lány nincs, csak elhanyagolt. Aki hiszi, hogy szép (a maga természetes szépségével, vagyis hat méteres vakolat nélkül ki mer állni a világ elé) azok ritkán szoktak csúnyák lenni :)
Egyébként aki egyiknek csúnya, az a másiknak lehet megragadóan szép... Nekem lehet, hogy olyan a nőideálom, ami másnak nem tetszik, én meg alig bírom leszedni róla a szemeimet :)
Én akkor nézek egy lányt, ha tetszik. Ha nem tetszik nem nézem, egyrészt nem akarom, hogy azt higgye tetszik nekem, másrészt nem vagyok annyira beteges, hogy azt bámuljam ami/aki nem tetszik. Ha néz akkor tetszel neki, vagy baj van a srác agyával. Ennyi. Remélem segítettem :)
És egy lány miért néz egy fiút? :P
én csak a fura embereket nézem meg, de azokat nagyon... xD
már nem 1x volt, hogy az illető oda jött hozzám, és megkérdezte miért bámulom xD bár ez nálam nemtől független :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!