Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézhet egy fiú egy lányt, azért mert a haverjának tetszik?
Figyelt kérdés
A szitu az, hogy nem tudom, hogy a srác azért "nézeget" e engem, mert tetszek neki, avagy azért mert a haverjának jövök be. Szoktak a fiúk szemmel tartani egy lányt, aki a haverjuknak tetszik?2010. ápr. 5. 20:34
1/5 anonim válasza:
Néha,de nem olyan feltünöen,hogy nehogy azt gondolja a csaj,hogy a pasinak bejön.
2/5 anonim válasza:
Hát ha csak a haveromnak tetszik, az egy dolog. Ha barátnak tetszik, akkor máshol keresgélek.
A kérdésedre a válaszom:
Miért tartanám szemmel a haverom nőjét csak úgy? Ha megkér rá, akkor esetleg, de az meg már valahol a kémkedés határát súrolja. Szóval nem igazán.
Amúgy nem feltétlen azért nézeget mert tetszel neki, csak több mint valószínű.
üdv
3/5 A kérdező kommentje:
Az nem biztos, hogy a másik srácnak tetszek, szóval nincs az benne a dologban, hogy a fiú ráhajtana arra, aki a barátjának tetszik... Egyszerűen csak a haverjáról jobban elképzelem, hogy tetszek neki, és ezért tartok ettől xD
2010. ápr. 5. 20:40
4/5 anonim válasza:
Szerintem a havernak jösz be,nem a srácnak..
5/5 anonim válasza:
Én biztos nem fogom szemmel tartani azt aki a haveromnak tetszik,tetszik nekem is egy lány,inkább annak figyelem lépteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!