Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmas az a férfi, aki kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas az a férfi, aki kis faluban él csórón az egyik szülőjével 40 évesen, nincs jogsija, télen nincs munkája, egész nap csajokat jelölget be facebookon, írogat rájuk, aki szóba áll vele annak csak szexről ír, küldi az intim képeit?

Figyelt kérdés
Velem próbált így ismerkedni a napokban ez a férfi. Az arca alapján komolynak tűnt, ő is nagy csalódás volt. Egyrészt, hogy szexen kívül nem lehet másról beszélni vele, másrészt hogy 40 évesen kb életképtelen. A fotóin a háttér az szegénységet és az igénytelenséget mutatja. Kosz mindenhol, fürdőben piszkos csempe, retkes forgótárcsás mosógép, amilyet még 30 éve volt divat használni, mert nem volt más lehetőség. Komolyan ez ma a színvonal ennyi idős embereknél? Csak számomra selejt ez a kategória? Ahelyett, hogy céltalanul mutogatja nőknek neten a farkát, ahelyett miért nem dolgozik, vagy takarítja ki a lakást, vagy eljárna kresz tanfolyamra, hogy lenne autója, hogyha összejönne egy csaj pl 50 km-re, akkor el tudna menni randizni, vagy akármi életcélt tűzne ki..
dec. 13. 05:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de akkoris szánalmas lenne, ha nem a szüleivel élne és lenne állandó melója.
dec. 13. 08:27
 12/24 anonim ***** válasza:
60%

Vannak ilyen emberek és mint a példa is mutatja, ismerkednek is. Sőt ismerek hasonlót élőben is. 40-es elvált férfi, aki hazaköltözött egy kis faluba. Külsőre teljesen átlagos, mondjuk neki van fix munkája kb. átlag jövedelemmel, jogosítványa, autója és megvan róla győződve, hogy egy csomó csaj/nő őt nézi és ki akar kezdeni vele és hogy bármikor felrúgnák érte a kapcsolatukat. És kapaszkodj meg, vannak nők, akiknek bejön ez. Ők sem éppen a tökéletes anyagi háttérrel rendelkező 3 diplomás szingli ex címlaplányok, de személyiségre és külsőre is teljesen átlagosnak mondhatók. Az ő motivációjukat nem tudhatjuk, van aki csak szexet akar, olyan is lehet, aki abban reménykedik, hogy anyagilag könnyebb lenne együtt, esetleg segíteni tudna neki a pasi. De nem kizárható az sem, hogy tényleg a lehetséges társat látják benne.

Szóval megértem az álláspontodat, azt is, ha neked nem jön be egy olyan férfi akit körülírtál, de másoknak ettől még lehet. Arról meg nem is beszélve, hogy sok férfi ennél sokkal jobb háttérrel, személyiséggel rendelkezik és mégsem ismerkedik, mert azt is kevésnek érzi.

dec. 13. 09:56
 13/24 A kérdező kommentje:

Az még egy dolog, hogy kevés. De könyörgöm a kommunikáció. Csak a szopás, bszás, pina, fax, ondó, képek, videók. Ilyen mondat el se hangzik, hogy: milyen napod volt ma? Mi jót csinálsz?, stb..

Szóval ez a szellemileg visszamaradott társalgás még hab a tortán. Pedig a pasi teljesen helyesnek mondható. Oké, fontos a szex meg imádom is. Prűd se vagyok, sőt egyenesen perverz. Benne lennék csak szex kapcsolatban is akár. De kérdezze már meg néha hogy vagyok, mert én is kérdeztem ilyesmiket. Nekem ez az üres lelki világ sehogyse jön be. És rengeteg ilyen ember van. Szerintem szánalmas.

dec. 13. 10:40
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Ezt még férfiként is tökéletesen meg tudom érteni. Egyrészt tényleg még ha csak szexkapcsolat is, de azért érdekeljen már annyira a másik, hogy legalább a hogyléte felől érdeklődsz, esetleg próbálsz a szexen kívül egyéb közös érdeklődési kört keresni, másrészt nekem valahogy mindig kiábrándító volt a szexről így beszélni. Azt csinálni kell, esetleg előtte részleteket megbeszélni, de az, hogy ismeretlenül "kűggyé' meszteleképet, én is kűdök" szinten megy a kommunikáció, az tényleg szellemileg visszamaradott szint.
dec. 13. 11:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, azt megtudhatjuk, hogy az ország melyik részén ismerkedsz?
dec. 14. 09:10
 16/24 A kérdező kommentje:
Baranya megye
dec. 14. 09:31
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
A felében igazad van, a másik felét eltúlozod. Például érthetetlen és komolytalan a problémázás a forgótárcsás mosógéppel.
dec. 14. 20:31
 18/24 anonim ***** válasza:
62%
Ráadásul bőven kiderült, hogy nem egyforma az érdeklődésetek. De te csak nyomod itt magadat, miközben simán nyugodtan tovább állhattál volna. Ezzel mit akarsz? Magadnak bizonyítani és lejáratni egy idegent? Mert itt már gond van. :-)
dec. 14. 20:32
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
Nem egyforma az életcélotok, az igényszintetek és kb. semmiben nem egyeztek. Óvatosan megkérdezem: miért ilyen férfival ismerkedsz? Rengeteg középkorú egyedülálló férfi van, aki folyamatosan dolgozik, egyedül él, esze ágában nem jutna a farkáról képeket küldeni random idegen nőknek és a szexen kívül tucatnyi téma iránt érdeklődik.
dec. 15. 09:11
 20/24 anonim ***** válasza:
#19: Azokkal a férfiakkal rendszerint az a baj, hogy nem írogatnak rá ismeretlen nőkre, nem lájkolgatják a posztjaikat, talán fent sincsenek a közösségi média felületein, sőt élőben sem bókolnak boldog boldogtalannak. Egyszóval nem aktívak. Nem nehéz megtalálni őket, minden felnőtt ember ismerhet legalább 2-3 ilyet, de míg a kérdésben is körülírt férfinál gyakorlatilag 100%, hogy nem kap a nő visszautasítást, egy ilyen férfi esetében benne van a pakliban.
dec. 15. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!