Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas az a férfi, aki kis faluban él csórón az egyik szülőjével 40 évesen, nincs jogsija, télen nincs munkája, egész nap csajokat jelölget be facebookon, írogat rájuk, aki szóba áll vele annak csak szexről ír, küldi az intim képeit?
Vannak ilyenek, sajnos, de neki ennyi megfelel, ennyivel is beéri.
Én a múltkor kifogtam egy olyat, aki dolgozik, egyedül él, kocsija is van, de meghátrált a személyes találkozó hallatán. 2 hónapot írogattunk, beszéltünk video hívásban, a személyes találkozót mindíg halogatta.
40+os férfiről van szó. Lemondtam róla, valami miatt nem akar talit.
Szerintem az ilyen férfi vicc, aki meg megfutamodik egy randitól az pláne. Nyilván ma valamit nehéz letenni az asztalra. Nekem van kocsim, lakásom, de hozzáteszem, hogy lakást csak hitelre tudtam venni. Nem megy olyan jól, mint a sztárpalántáknak. Viszont én annyival jártam jól a hitel során, hogy akkor még nem szabadultak el az árak. Így most havi 47ből megúszom a lakás kérdést, míg mások 100+ ezreket fizetnek ki albérletre.
Egyébként olyan embert, mint aki a kérdésben is ki lett fejtve, nem tudok hova tenni. Igénytelen, így a közös hangot sem találnám meg vele, ha nő lennék.
Neki az az életcélja, hogy összejöjjön egy olyan nővel, akihez odaköltözhet, és terpeszkedhet a lakásában. Legyen rend, tisztaság, terüljterüljasztalkám, cserébe "rendesen megdugja", mármint amit ő ért ez alatt.
Természetesen normális nő az életben nem jön neki össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!