Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szánalmas az a férfi, aki kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szánalmas az a férfi, aki kis faluban él csórón az egyik szülőjével 40 évesen, nincs jogsija, télen nincs munkája, egész nap csajokat jelölget be facebookon, írogat rájuk, aki szóba áll vele annak csak szexről ír, küldi az intim képeit?

Figyelt kérdés
Velem próbált így ismerkedni a napokban ez a férfi. Az arca alapján komolynak tűnt, ő is nagy csalódás volt. Egyrészt, hogy szexen kívül nem lehet másról beszélni vele, másrészt hogy 40 évesen kb életképtelen. A fotóin a háttér az szegénységet és az igénytelenséget mutatja. Kosz mindenhol, fürdőben piszkos csempe, retkes forgótárcsás mosógép, amilyet még 30 éve volt divat használni, mert nem volt más lehetőség. Komolyan ez ma a színvonal ennyi idős embereknél? Csak számomra selejt ez a kategória? Ahelyett, hogy céltalanul mutogatja nőknek neten a farkát, ahelyett miért nem dolgozik, vagy takarítja ki a lakást, vagy eljárna kresz tanfolyamra, hogy lenne autója, hogyha összejönne egy csaj pl 50 km-re, akkor el tudna menni randizni, vagy akármi életcélt tűzne ki..
dec. 13. 05:51
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Az ilyen ember mégis mit szeretne? Mit vár az élettől? Mit kezdene egy nővel?
dec. 13. 05:53
 2/24 anonim ***** válasza:
97%

Vannak ilyenek, sajnos, de neki ennyi megfelel, ennyivel is beéri.

Én a múltkor kifogtam egy olyat, aki dolgozik, egyedül él, kocsija is van, de meghátrált a személyes találkozó hallatán. 2 hónapot írogattunk, beszéltünk video hívásban, a személyes találkozót mindíg halogatta.

40+os férfiről van szó. Lemondtam róla, valami miatt nem akar talit.

dec. 13. 05:56
 3/24 A kérdező kommentje:
2-es, én is futottam már bele randitól megfutamodó férfibe is.
dec. 13. 06:00
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ilyen férfi vicc, aki meg megfutamodik egy randitól az pláne. Nyilván ma valamit nehéz letenni az asztalra. Nekem van kocsim, lakásom, de hozzáteszem, hogy lakást csak hitelre tudtam venni. Nem megy olyan jól, mint a sztárpalántáknak. Viszont én annyival jártam jól a hitel során, hogy akkor még nem szabadultak el az árak. Így most havi 47ből megúszom a lakás kérdést, míg mások 100+ ezreket fizetnek ki albérletre.

Egyébként olyan embert, mint aki a kérdésben is ki lett fejtve, nem tudok hova tenni. Igénytelen, így a közös hangot sem találnám meg vele, ha nő lennék.

dec. 13. 06:23
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Depresszi9s is már. Csak felejtsd el. Alkalmatlan.
dec. 13. 06:36
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Neki az az életcélja, hogy összejöjjön egy olyan nővel, akihez odaköltözhet, és terpeszkedhet a lakásában. Legyen rend, tisztaság, terüljterüljasztalkám, cserébe "rendesen megdugja", mármint amit ő ért ez alatt.

Természetesen normális nő az életben nem jön neki össze.

dec. 13. 06:48
 7/24 anonim ***** válasza:
18%
Ilyen világot élünk, már nem tudsz megfelelni a nők által támasztott elvárásoknak. Én 40 évesen saját lakásomban élek, normális munkám és egzisztenciám van, elhízott sem vagyok. Igényes vagyok a környezetemre, érdeklődő kommunikációra is van igényem. A saját élethelyzetemhez hasonló, korban is hozzám illő nőknél próbálkozom, de be kellett látnom hogy egy introvertált férfi akinek van gyereke is már a kutyának sem kell.
dec. 13. 06:52
 8/24 A kérdező kommentje:
7-es, ha van gyereked miért nem az asszonyoddal élsz?
dec. 13. 07:26
 9/24 anonim ***** válasza:
64%
Nem működött a kapcsolatunk, nagyon különbözőek voltunk. Ő azóta továbblépett és férjhez is ment.
dec. 13. 08:03
 10/24 anonim ***** válasza:
34%
7es Mindig más a hibás ugyebár.
dec. 13. 08:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!