Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyán viselkedik velem a párom?
Több éve együtt vagyunk már, pàr hónapja költöztünk össze. Amióta összeköltöztünk nagyon nem jövünk ki jól. Ő dolgozik én még nem, de ugyanúgy fizetem az albérlet felét, kaját stb, mert volt félretett pénzem. Én mindig itthon összetakarítok, de általában mindig idegbeteg módjára ér haza. Megfőzök, elmosogatok ilyenek, ő egyből szétpakol, nyílván, amíg nem dolgozok, addig megcsinálom a házimunkát napközbe. De semmi hála nincs benne, baszogat valamiért mindig, legutóbb mikor hazautaztunk vidékre, az édesanyjának vitt volna egy ajándékot, egy szatyorba, ami összetört. Olyan balhét levert a vonaton, hogy én milyen egy nyomorék vagyok stb, megalázott mindenki előtt. Ez folytatódik ugyanúgy, nem rég egyik haverom jött át, előtte is nagyon csúnyán agresszívan viselkedett mert ő “fáradt”. Mit tehetnék? Már nagyon azt érzem, hogy nem bírom tovább, hiába elmondtam neki, hogy nem esnek jól ezek a dolgok, továbbra is folytatja.
Én 23/f ő 21/l
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
ma 10:10
Egy percig ne hidd, hogy ha majd elfogy a tartalékod, akkor még mindig megtűr a házban. Úgy dob ki, hogy a szemközti ház faláról pattansz vissza az úttestre.
Akkor aztán nézel pénz, munka, társ és minden nélkül, és keseregsz, aztán meg még ott a kapuban az otthoni wifiről betolod itt az önsajnálós "kérdésed", hogy milyen szemét a párod, hogy kidobott.
Úgy írja ő a bántalmazott pasi, akinek a barátnője dolgozik.
Ez nem férfi......
Egy percig sem kéne olyan pasi akinek nincsen munkaviszonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!