Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnyán viselkedik velem a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnyán viselkedik velem a párom?

Figyelt kérdés

Több éve együtt vagyunk már, pàr hónapja költöztünk össze. Amióta összeköltöztünk nagyon nem jövünk ki jól. Ő dolgozik én még nem, de ugyanúgy fizetem az albérlet felét, kaját stb, mert volt félretett pénzem. Én mindig itthon összetakarítok, de általában mindig idegbeteg módjára ér haza. Megfőzök, elmosogatok ilyenek, ő egyből szétpakol, nyílván, amíg nem dolgozok, addig megcsinálom a házimunkát napközbe. De semmi hála nincs benne, baszogat valamiért mindig, legutóbb mikor hazautaztunk vidékre, az édesanyjának vitt volna egy ajándékot, egy szatyorba, ami összetört. Olyan balhét levert a vonaton, hogy én milyen egy nyomorék vagyok stb, megalázott mindenki előtt. Ez folytatódik ugyanúgy, nem rég egyik haverom jött át, előtte is nagyon csúnyán agresszívan viselkedett mert ő “fáradt”. Mit tehetnék? Már nagyon azt érzem, hogy nem bírom tovább, hiába elmondtam neki, hogy nem esnek jól ezek a dolgok, továbbra is folytatja.

Én 23/f ő 21/l

Bármilyen ötletet szívesen fogadok.

dec. 12. 23:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Kérdésed írásakor nem jöttél rá arra hogy ki sem írod? Egyszerű a felállásod. Hagyd el, keress mást magad mellé. Vagy beindít ha így bánnak veled?
dec. 13. 10:12
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Szívesen megismernélek közelebbről is!
dec. 13. 10:12
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

ma 10:10

Egy percig ne hidd, hogy ha majd elfogy a tartalékod, akkor még mindig megtűr a házban. Úgy dob ki, hogy a szemközti ház faláról pattansz vissza az úttestre.

Akkor aztán nézel pénz, munka, társ és minden nélkül, és keseregsz, aztán meg még ott a kapuban az otthoni wifiről betolod itt az önsajnálós "kérdésed", hogy milyen szemét a párod, hogy kidobott.

dec. 13. 10:23
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Akkor te férfi vagy! Te vagy a nő a kapcsolatban? Vagy össze vissza írsz vagy kamu kérdés. Inkább utóbbi!! Azt írod a kérdésed végén hogy Én: 21 f ő 23/l akkor most mi van? Idősebb a nő és te vagy a fiatalabb? Nincs ezzel baj csak nem értem. Ki vagy te? F vagy L?
dec. 13. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Úgy írja ő a bántalmazott pasi, akinek a barátnője dolgozik.

Ez nem férfi......

Egy percig sem kéne olyan pasi akinek nincsen munkaviszonya.

dec. 13. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Esetleg menj el dolgozni, és szakíts.....
dec. 14. 09:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem te viselkedsz csúnyán magaddal, hogy benne maradsz egy ilyen kapcsolatban, és nem mész el dolgozni. Persze ha tanulsz, az más.
dec. 15. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!