Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnyán viselkedik velem a párom?
Több éve együtt vagyunk már, pàr hónapja költöztünk össze. Amióta összeköltöztünk nagyon nem jövünk ki jól. Ő dolgozik én még nem, de ugyanúgy fizetem az albérlet felét, kaját stb, mert volt félretett pénzem. Én mindig itthon összetakarítok, de általában mindig idegbeteg módjára ér haza. Megfőzök, elmosogatok ilyenek, ő egyből szétpakol, nyílván, amíg nem dolgozok, addig megcsinálom a házimunkát napközbe. De semmi hála nincs benne, baszogat valamiért mindig, legutóbb mikor hazautaztunk vidékre, az édesanyjának vitt volna egy ajándékot, egy szatyorba, ami összetört. Olyan balhét levert a vonaton, hogy én milyen egy nyomorék vagyok stb, megalázott mindenki előtt. Ez folytatódik ugyanúgy, nem rég egyik haverom jött át, előtte is nagyon csúnyán agresszívan viselkedett mert ő “fáradt”. Mit tehetnék? Már nagyon azt érzem, hogy nem bírom tovább, hiába elmondtam neki, hogy nem esnek jól ezek a dolgok, továbbra is folytatja.
Én 23/f ő 21/l
Bármilyen ötletet szívesen fogadok.
Mert rásóztad a férfi szerepét...
Én fel is pofoznám a férjem.
Tökéletes mintája, hogy kimutatta a foga fehérjét, ő ilyen és kész! Szerencséd hogy házasság, gyerekek előtt kiderült! Ő nem fog megváltozni ezt fogadd el, engedd el!
Ha így vele maradsz, akkor te választottad, ne panaszkodj!
Összeköltöztetek, még időben kiderült hogy egy büdös bunkó, lehet lépni, lelépni.
És ha megy a rinya hogy megváltozik, csak tudd hogy nem fog!!! Ilyen a természete! Ez házasságban, gyerekek mellett csak fokozódik, tönkre fogsz menni!
Menekülj!
Nem értem, itt mi a kérdés. Rég le kellett volna lépni.
Képzeld el, hogy gyereketek is van, és a gyereked előtt is így beszél veled. Mekkora tekintélyed lesz majd a gyerekek előtt?!
Le kell lépni, akár a szülői házba vissza, tök mindegy, a lényeg, hogy el innen.
Más kérdés, hogy te is hülye vagy, hogy hagyod a megtakarításodat felélni. Dolgoznál inkább te is, egyből jobb lenne a tartásod.
Mit gondolsz, a tartalékod meddig tart ki? És akkor miből fizeted a részedet? Vagy akkor mész el dolgozni? Ja addigra már egy idegroncs leszel.
Persze ha neked ilyen sub hajlamod van, akkor meg legyél vele boldog, és ne panaszkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!