Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem járok kondiba, és nem vagyok sportos, akkor már nem is lehet szép barátnőm?
Figyelt kérdés
Tényleg mindenkinek csak a kigyúrt pasik kellenek?
Most szép barátnő alatt nem az Instagram, fitness modelleket értem, sőt nemcsak az a szép lány, és annak van jó/átlagos alkata aki a fél életét kondiban tölti... Átlagos srácként mégsincs sok esély átlagos lányoknál se, sőt, a dagi lányoknak is egekben az igénye. Mivan ha én jól érzem magam nem kigyúrva? Most tényleg csak azért kezdjem el, hogy végre számba vegyenek a lányok, hiszen csak a külsőségekre mennek?
dec. 12. 15:25
11/13 anonim válasza:
Én sokszor látok nagy kontrasztot. Jó pasi kevésbé jó nő, jó nő kevésbé jó pasi. Néha olyat is látni, hogy a nő a magasabb. De kinek mi.
12/13 anonim válasza:
Azt nem írtad kérdező, hogy agya is legyen a csajnak vagy csak jól nézzen ki. Mert ha csak annyi kell, hogy jól nézzen ki, akkor elég a jó külső vagy sok pénz. Ha kell, hogy agya is legyen, tehát érékes is, akkor legalább átlagos külső és átlag feletti magasság+jó duma.
13/13 anonim válasza:
Kedves 10-eske! Mivel 186cm vagyok, sportos testalkattal, megfelelő határozottsággal, valamint kellő humorral és érzelmi intelligenciával, így a csajozás sosem jelentett gondot. Annyi, hogy már nem csajom van hanem feleségem és nincs okom panaszra. A linket csupán az értetlenek miatt küldtem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!