Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékonyabb, sportos férfiként, a teltebb duci lányok tetszenek. Emiatt a kapcsolataim rendszerint zátonyra futnak, mivel "jobban nézek ki", mint a barátnőim és ők emiatt frusztráltak lesznek. Mit lehet ilyenkor tenni? 25/F
(utolsó vagyok) nekem mondjuk nem is azzal volt a problémám, hogy kisebbségi komplexusaim lettek volna, mert én is próbálok figyelni magamra. csak zavart hogy sokat edz, és a kapcsolatunk elején azt mondta nem fogok ebből észrevenni semmit, mert ő erre figyel. hát nem figyelt. szóval én ezért nem kezdenék már sportolóval, de persze te lehet nem nyomod ilyen keményen...
Szerintem ne kezdj olyan lánnyal, akinek eleve önértékelési problémái vannak, mert hiába mondasz neki bármit úgysem hiszi el. Előbb magukban kell tisztázniuk mit érnek..
Szia..nem biztos h jobban nézel ki a barátnőidnél, lehet inkább azzal van a gond h te így hiszed.
Amúgy lehet h például neked csúnya az arcod v a bőröd a párodnak viszont szép..mutasd meg neki h ő benne mi a szép, benned meg nem, ugyanis valószínű mivel tetszel neki ezért piedesztálra emelt, pedig neked is van hibád biztosan, hadd lássa meg és tegye magát túl a külsőségeken..nem vagyunk egyformák, a szeretet a döntő egy kapcsolatban..
Bocsáss meg,de nem lehet h benned van a hiba? Lehet h érezteted a pároddal h te "több" (nem!) vagy, mindezt úgy h nem akarod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!