Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem járok kondiba, és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem járok kondiba, és nem vagyok sportos, akkor már nem is lehet szép barátnőm?

Figyelt kérdés

Tényleg mindenkinek csak a kigyúrt pasik kellenek?

Most szép barátnő alatt nem az Instagram, fitness modelleket értem, sőt nemcsak az a szép lány, és annak van jó/átlagos alkata aki a fél életét kondiban tölti... Átlagos srácként mégsincs sok esély átlagos lányoknál se, sőt, a dagi lányoknak is egekben az igénye. Mivan ha én jól érzem magam nem kigyúrva? Most tényleg csak azért kezdjem el, hogy végre számba vegyenek a lányok, hiszen csak a külsőségekre mennek?

ma 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Én sem vagyok sportos mégis volt nagyon jól kinéző barátnőm.

Ha nincs eszed sem, akkor bukta a dolog.

ma 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
A banxámlád is nyerő egyeseknél, már ha irigyletes. Értelmesebben szólva, kell lennie benned valami plusznak, másképp nem lesz.
ma 15:32
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Átlagos kinézetű vagyok és régen még nagyon vékony is voltam mellé. De magas vagy vagyok jó humorom és tudtam, hogyan kell bánni egy nővel, így lehetett magamhoz képest jól kinéző barátnőm. Aztán rájöttem, hogy nem minden a külső.
ma 15:40
 4/7 anonim válasza:
Ha nagyobb eséllyel kezdeményezel akkor nagyobb a valószínűsége, hogy valaki megáll neked ;)
ma 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Pénz, fellépés és jó duma kérdése.
ma 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az eszedet nem tudod ott gyúrni és azzal van a legnagyobb baj.
ma 16:11
 7/7 anonim ***** válasza:

40 vagyok, kopaszodok, bár szoktam többé-kevésbé rendszeresen futni, de alapvetően kissé elhízott vagyok, pocakos, és 300-at keresek nettóban. És kapaszkodj meg: egy bombanővel vagyok együtt.

Egyrészt: mindenkinek más a "szép". Én magam nem tartom valami vonzó pasasnak, de a szerelmem szerint nagyon jól nézek ki. Másrészt: nem mindenkinek a külső az elsődleges. Személyiségben kell ott lenni, azzal sokkal többet lehet elérni, mint a kondival.

ma 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!