Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem járok kondiba, és nem vagyok sportos, akkor már nem is lehet szép barátnőm?
Tényleg mindenkinek csak a kigyúrt pasik kellenek?
Most szép barátnő alatt nem az Instagram, fitness modelleket értem, sőt nemcsak az a szép lány, és annak van jó/átlagos alkata aki a fél életét kondiban tölti... Átlagos srácként mégsincs sok esély átlagos lányoknál se, sőt, a dagi lányoknak is egekben az igénye. Mivan ha én jól érzem magam nem kigyúrva? Most tényleg csak azért kezdjem el, hogy végre számba vegyenek a lányok, hiszen csak a külsőségekre mennek?
Én sem vagyok sportos mégis volt nagyon jól kinéző barátnőm.
Ha nincs eszed sem, akkor bukta a dolog.
40 vagyok, kopaszodok, bár szoktam többé-kevésbé rendszeresen futni, de alapvetően kissé elhízott vagyok, pocakos, és 300-at keresek nettóban. És kapaszkodj meg: egy bombanővel vagyok együtt.
Egyrészt: mindenkinek más a "szép". Én magam nem tartom valami vonzó pasasnak, de a szerelmem szerint nagyon jól nézek ki. Másrészt: nem mindenkinek a külső az elsődleges. Személyiségben kell ott lenni, azzal sokkal többet lehet elérni, mint a kondival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!