Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, ha a párotok a kérdezésetek nélkül hirtelen változtatna a külsején (pl a jelenlegitől nagyon eltérő frizura, látványos helyen testékszer stb.) ?
Persze, nyilván mindenki csináljon azt a testével, amit akar, és ne is a külseje miatt szeressük a párunkat. De szerintetek egy ilyen változtatást nem illene előre megbeszélni?
Párom tegnap 2 milis hajjal jött haza. Előtte állig érő, dús, hullámos haja volt, amit imádtam. Tudta is, hogy imádom. Többször mondta, hogy le kéne vágni, mert sok és meleg, de nem a szinte kopaszra gondoltam. Olyan furcsa így ránézni. Kicsit rosszul esett, hogy megvált a hajától, amit annyiszor dicsértem és imádtam rajta.
Én vagyok a nő.
Én nem akadnék ki... Főleg így, hogy már volt ez téma, ahogy írod.
Ez egy haj. Ami megnőhet újra.
Én a férjemet szeretem. Nem a haját, nem a tetkó vagy épp tetkó nélküli bőrét. Hanem a személyiségét, a humorát, a kiállását... Ezeken pedig egy hajvágás semmit nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!