Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akiknek van testékszerük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek van testékszerük és/vagy tetoválásuk hasonló partnert igyekeztek keresni?

Figyelt kérdés
Félreértések elkerülése végett, nekem is van piercingem is, tetoválásom is, szóval nem vitaindítónak szánom. :)
2020. aug. 23. 18:25
A kérdező szavazást indított:
Igen, számomra fontos.
Nem, nem érdekel.
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
tetovált vagyok és piercinges, nem igazán érdekel más tetoválása amíg nem igénytelen gány munka, az arctetkó mondjuk lehet kizáró ok lenne :) 31/N
2020. aug. 23. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is egy tetkó van és egy piercingem. Nálam nem igazán feltétel vagy fontos, hogy a páromnak legyen. Amíg az nem számomra ízléstelen, addig meg elfogadom.

N28

2020. aug. 23. 18:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha van, akkor igényes legyen ne ilyen szeretlek Ica jellegű :)

Nekem valamiért nem tetszik, ha valakinek tetovált a háta nagyrésze, de erre nem tudnék értelmes magyarázott adni, hogy miért.

F31

2020. aug. 23. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem van. De pl. a férjemnek semmi nincs, se fülbevaló, se tetkó, se pc. Nem ezek alapján ismerkedtem. Sosem zavart, ha nincs egy pasin ilyesmi. :)
2020. aug. 23. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon ritka, ha tetszik egy férfin a piercing. A tetoválás még szoszo. Kevés férfi tudja jól viselni, sokaknak inkább komolytalan lesz tőle a külseje. Viszont akinek jól áll, annak nagyon. De alapvetően sose volt szempont, annak ellenére, hogy én eléggé ki vagyok varrva, és piercingem is akad, sőt, még a hajam is extrém színű általában.

Páromnak csak egy kis tetoválása van a lapockáján. Mire oda került a sor, hogy tudomásomra jutott, már együtt voltunk. Piercingje sincs, elég bután nézne ki rajta. Egyszerűen nem illene hozzá. Több tetoválás tetszene rajta, de rengeteg anyajegye van, emiatt kicsi az esélye, hogy növekedne a repertoár. De nem különöstebben téma nálunk, annyi volt számomra csak a feltétel, hogy (akkor még) leendő páromnak tetsszen.

2020. aug. 23. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi ilyesmim nincs, de most is van egy férfi akinek sok tetoválása van, és tetszik(mármint nem csak a tetoválások miatt), de nem nagyon merek vele ismerkedni, mert nekem egy sincs. Félek, hogy mégis mit gondolhat rólam, nem vagyok hozzá hasonló. Én úgy gondolom, hogy a legtöbbször olyan partnert próbálnak keresni aki szintén tetovált.
2020. aug. 24. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!