Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, ha a párotok a kérdezésetek nélkül hirtelen változtatna a külsején (pl a jelenlegitől nagyon eltérő frizura, látványos helyen testékszer stb.) ?
Persze, nyilván mindenki csináljon azt a testével, amit akar, és ne is a külseje miatt szeressük a párunkat. De szerintetek egy ilyen változtatást nem illene előre megbeszélni?
Párom tegnap 2 milis hajjal jött haza. Előtte állig érő, dús, hullámos haja volt, amit imádtam. Tudta is, hogy imádom. Többször mondta, hogy le kéne vágni, mert sok és meleg, de nem a szinte kopaszra gondoltam. Olyan furcsa így ránézni. Kicsit rosszul esett, hogy megvált a hajától, amit annyiszor dicsértem és imádtam rajta.
Én vagyok a nő.
"Persze, nyilván mindenki csináljon azt a testével, amit akar, és ne is a külseje miatt szeressük a párunkat. De szerintetek egy ilyen változtatást nem illene előre megbeszélni?"
De, szerintem illene. Ahogy írod, én testem és végső soron én rendelkezek felette. De ettől még szeretnék mérlegelni, hogy vajon megéri-e olyasmit csinálnom a testemmel, amit a számomra legfontosabb ember visszataszítónak talál és ránézni se tud. Mert nem vagyunk valamiféle tisztán lelki síkon létező angyali lények, a párodat belsőleg-külsőleg egyaránt szereted, a külseje is hozzá tartozik, és azt látod minden nap. Bármennyire is próbálják ezt letagadni a külső miatt szorongó emberek.
Kiakadtam.
Mikor nyelvpiercinget csináltatott.
Aztán mikor a piercinges nyelvével kényeztetett orálisan, már valahogy jobban tudtam értékeli, hogy ilyen "extrém" csajjal is együtt voltam.
Nem akadnék ki.
A férjem az évek alatt, jött már haza kopaszon, tarajjal (mint a külügyminisztetnek), tetiválással, szőrtelenítve. 🤣
Nem kellett volna lebeszélned. Mire való a fiatalság, ha nem arra, hogy kipróbáljon az ember extrém dolgokat?
Ne akadályozd a màsikat a vágyai megélésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!