Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadnátok, ha a párotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok, ha a párotok a kérdezésetek nélkül hirtelen változtatna a külsején (pl a jelenlegitől nagyon eltérő frizura, látványos helyen testékszer stb.) ?

Figyelt kérdés

Persze, nyilván mindenki csináljon azt a testével, amit akar, és ne is a külseje miatt szeressük a párunkat. De szerintetek egy ilyen változtatást nem illene előre megbeszélni?

Párom tegnap 2 milis hajjal jött haza. Előtte állig érő, dús, hullámos haja volt, amit imádtam. Tudta is, hogy imádom. Többször mondta, hogy le kéne vágni, mert sok és meleg, de nem a szinte kopaszra gondoltam. Olyan furcsa így ránézni. Kicsit rosszul esett, hogy megvált a hajától, amit annyiszor dicsértem és imádtam rajta.

Én vagyok a nő.

ma 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%
nem akadnék ki
ma 12:33
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha ezt olyanba amiről tudja, hogy taszít, akkor nem vágnék hozzá jó pofát, de nyilván azt csinál amit akar a külsejével.
ma 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem akadnék ki, de valószínűleg zavarna, hogy nem érdekli mit gondolok.
ma 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a párom, és vonzónak is találom, kb akármit csinálhat magával. Egyedül azt esne nehezemre elfogadni, ha teljesen kopasz lenne.
ma 12:38
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ennél kisebb dolgok megbeszélése is alapvető "követelmény" nálam
ma 12:45
 6/14 anonim ***** válasza:
84%

"Persze, nyilván mindenki csináljon azt a testével, amit akar, és ne is a külseje miatt szeressük a párunkat. De szerintetek egy ilyen változtatást nem illene előre megbeszélni?"

De, szerintem illene. Ahogy írod, én testem és végső soron én rendelkezek felette. De ettől még szeretnék mérlegelni, hogy vajon megéri-e olyasmit csinálnom a testemmel, amit a számomra legfontosabb ember visszataszítónak talál és ránézni se tud. Mert nem vagyunk valamiféle tisztán lelki síkon létező angyali lények, a párodat belsőleg-külsőleg egyaránt szereted, a külseje is hozzá tartozik, és azt látod minden nap. Bármennyire is próbálják ezt letagadni a külső miatt szorongó emberek.

ma 12:47
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

Kiakadtam.

Mikor nyelvpiercinget csináltatott.

Aztán mikor a piercinges nyelvével kényeztetett orálisan, már valahogy jobban tudtam értékeli, hogy ilyen "extrém" csajjal is együtt voltam.

ma 12:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem akadnék ki.

A férjem az évek alatt, jött már haza kopaszon, tarajjal (mint a külügyminisztetnek), tetiválással, szőrtelenítve. 🤣

ma 13:05
 9/14 anonim ***** válasza:
28%
Barátnőm felvetette hogy feketére festi magát (szőke az eredeti). Hát szépen lebeszéltem róla. 😅
ma 13:22
 10/14 anonim ***** válasza:
66%

Nem kellett volna lebeszélned. Mire való a fiatalság, ha nem arra, hogy kipróbáljon az ember extrém dolgokat?

Ne akadályozd a màsikat a vágyai megélésében.

ma 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!