Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek egy fél cigány nővel?
Figyelt kérdés
dec. 10. 19:10
12/16 anonim válasza:
Félig cigány származású vagyok: apu cigány, anyu pedig magyar. A férjem annak idején így fogadott el engem, ahogy vagyok. Apu soha nem tudott igazán azonosulni a cigány hagyományokkal, ezért mindig is kilógott a családjából, és „fekete bárányként” tekintettek rá. Mire én megszülettem, ő már csak a szüleivel tartotta a kapcsolatot, a családja többi tagjával nem. Apa számára a tanulás mindig is a legfontosabb volt. Mivel fiatal korában nem volt lehetősége tanulni, később, 45 évesen is aktívan képezte magát. Az ő példáját követve én is nagy hangsúlyt fektettem a tanulásra és a fejlődésre. A férjem családja viszont a kezdetektől fogva nem fogadott el engem. Úgy gondolom, azért mert félig cigány vagyok. Az elején még nagyon bántott a viselkedésük, de megtanultam nem foglalkozni velük.
13/16 anonim válasza:
Ha a viselkedése nem tükrözi, és nem hozza nyakamra a családját akkor igen.
15/16 anonim válasza:
Nem. De én rasszista vagyok. Attól másnak szive joga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!