Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek ilyen nővel?
Akinek 25 éves korára rengeteg egyéjszakás kapcsolata volt férfiakkal és nőkkel is, többször volt szerető, és pénzért lefeküdt idősebb pasikkal is.
Külső alapján egyáltalán nem gondolná róla az ember, átlagos, természetes, szolidabb stílusú.
Összejönnék, de szintén csak egyéjszakásra. Az ilyen nők magukat kategorizálják be.
Honnan tudom, hogy nem szottyan-e kedve a mi hosszú távú kapcsolatunkban is egy-két egyéjszakáshoz? Nekem ez nem fér bele.
"Akinek 25 éves korára rengeteg egyéjszakás kapcsolata volt férfiakkal és nőkkel is, többször volt szerető, és pénzért lefeküdt idősebb pasikkal is.
Külső alapján egyáltalán nem gondolná róla az ember, átlagos, természetes, szolidabb stílusú."
nekem jobban bejön a fordítottja: aki az átlagnál szexibb stílusú, de nem volt sok pasival
Szted emlekszik, hogy a haromszazhuszonnyolcadik pasijanak mennyi penze volt, illetve milyen merete?
37F incel
Nálam az egyéjszakás nem para, a szerető státusznál rezeg a léc, ha ez többször megtörtént, akkor az azért nem jó jel.
Viszont a krvaság kizáró ok. És aki pénzért szexel, az krva, tök mindegy, hogy nem az út szélén áll, vagy nem hirdet rosszlányokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!