Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csak magával foglalkozik engem konkrétan semmibe vesz mit tegyek?
Figyelt kérdés
dec. 10. 15:26
11/33 anonim válasza:
Szerintem ez a kapcsolat meghalt... El akar veszíteni vagy sem, ha a kommunikáció nem használ, akkor lépned kell.
Felteszem, te vagy a női fél... De ugye neked is van egyéb dolgod az életben, amit szeretnél elérni, de ha megfojtod magad ebben a kapcsolatban, nem csak a párkapcsolatod, hanem az egész életed rá fog menni.
12/33 anonim válasza:
Mi mit? Le se szr, de te tudatsz magadról, írsz neki stb. Tedd ki!
13/33 anonim válasza:
"rám vágja a telefont"
Nem érdekled, és bunkó is.
14/33 A kérdező kommentje:
Mindenkire ra vagja a telefont
dec. 10. 15:43
15/33 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem tud kommunikálni. Csak azt mondja nem akar elvesziteni stb
dec. 10. 15:44
16/33 anonim válasza:
Ez kevés...
Azt mondd meg kérlek, tényleg miért vagy még vele? Miért nem lépsz ki ebből a kapcsolatból?
Mit akarsz feláldozni a nem működő kapcsolat oltárán?
17/33 A kérdező kommentje:
11. Miért fojtom meg magam ebbe a kapcsolatban?
dec. 10. 15:46
18/33 A kérdező kommentje:
Már nem tudom mit mondjak neki
dec. 10. 15:48
19/33 anonim válasza:
Nem kell neki semmi különöset mondani...
Egyszerűen nem működik a kapcsolat, és szépen elválnak útjaitok.
20/33 A kérdező kommentje:
Ez a megoldás?
dec. 10. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!