Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom csak magával foglalkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom csak magával foglalkozik engem konkrétan semmibe vesz mit tegyek?

Figyelt kérdés
dec. 10. 15:26
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
65%
Miből gondolod/gondoltad, hogy ő a párod?
dec. 10. 15:28
 2/33 anonim ***** válasza:
71%
Szakíts.
dec. 10. 15:28
 3/33 A kérdező kommentje:

Csak ő a fontos egyedül. Én nem számítok soha.

Ő a fontos ember én meg egy senki. Legalábbis állandóan ezt érezteti velem.

Próbáltam többször megbeszelni vele a dolgokat szinte minden alkalommal, de ugyanúgy viselkedik. Teljesen kikeszulok már lelkileg, idegileg.

dec. 10. 15:29
 4/33 A kérdező kommentje:
Mi az hogy miből gondolom hogy a párom?
dec. 10. 15:29
 5/33 anonim ***** válasza:
81%
Pl. konkrétan mit csinál és te is? Nem írsz példát szóval addig nem hiszek neked. Lehet "csak" figyeleméhes vagy, jó lenne ha körbe ugrálna, de nem papucs. Úgyhogy még egyszer megkérdezem hogyan viselkedik konkrétan és te vele?
dec. 10. 15:30
 6/33 A kérdező kommentje:
Igy a munkája úgy a munkája. Ha irok neki akkor semmibe vesz, mert a munkája a mindene csak azzal foglalkozik. Ha ne adj Isten nagy nehezen felhiv, mert van tiz masodperce akkor rám vágja a telefont. Nem hagyja, hogy elmondjam amit szeretnék,persze én vagyok a rossz, hogy ezt nem értem meg
dec. 10. 15:32
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért vagy vele?
dec. 10. 15:32
 8/33 A kérdező kommentje:

Ezer esélyt adtam már neki. Mindig azt mondja nem akar elvesziteni.

Meddig várjak még?

dec. 10. 15:34
 9/33 anonim ***** válasza:
86%
Minél erőszakosabb vagy annál inkább megutál. Ha nem tetszik a viselkedése már rég vége lehetne. De még mindig vele vagy. Tehet ő róla, hogy követelődzöl? Nem.
dec. 10. 15:34
 10/33 A kérdező kommentje:
Mit követelőzök???
dec. 10. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!