Hogyhogy nem foglalkozik senki itt a GYK UFO szekcióban azzal, hogy konkrétan beparkolt egy objektum a bolygónk mellé?
Valamikor szeptember végén vag yoktóber elején egy aszteroidának mondott objektum Föld körüli pályára állt. A Föld második holdjaként hivatkoznak rá.
Ez egy valós esemény, jelenleg is ott van.
Hogyhogy nem jelent meg egy teória sem arról, hogy pontosan mi ez? Mármint a hivatalos infókon kívül.
Én azt látom, hogy ha a Nap előtt elsuhan egy meteor, egyből űrhajót kiáltanak... most meg konkrétan itt kering a bolygónk körül egy, és a kutya sem tesz fel róla kérdést? Miért?
Milyen teóriára gondolsz?
Adott egy szikla,egyike a 1676652788 db-nak.
Tök mindegy,hogy Föld körüli pályán marad,továbbrepül,vagy elég.
Pont annyira érdekes,fantasztikus,izgalmas,érdekfeszítő mint bármelyik másik szikla a naprendszerünkben.
1es, új vagy itt a kategóriában?:D
Épp elég sziklára mondták már, hogy földönkívüli űrhajó.
Holdként hivatkoznak rá, helytelenül. Ez egy földközeli aszteroida, ami 1-1,5 kört fog csak leírni a bolygó körül, majd újra kilendül a bolygóközi térbe, teljesen természetes pályán. A második hold megnevezés csak médiaszenzáció, és valószínű azért nevezik így, hogy az emberek kevésbé aggódjanak egy esetleges becsapódás miatt. Vagy csak szenzációhajhászás okán.
Azért nem csinált belőle senki nagy szenzációt, mert teljesen normálisan mozog, semmi meglepő nincs benne. Ha valaki elő is áll egy fura ötlettel, nem kapják fel, mert nincs miért. Majd eseteg később, amikor már messze jár, kitalálnak róla mindenfélét, mert akkor már nem lehet megfigyelni amatőr távcsövekkel.
"Hogyhogy nem jelent meg egy teória sem arról, hogy pontosan mi ez? Mármint a hivatalos infókon kívül."
Nekem nem probléma, hogy valamiről nem jelennek meg fárasztó konspirációs teóriák és álhírek. Van elég emberi hülyeség így is.
Lehet, hogy a meglévőkkel voltak elfoglalva az üldözési mániások.
Vagy találtak valami más "furcsaságot", ami nagyobb szöget ütött a fejükbe, így erre már nem jutott sötét energia.
Valóban érdekes hogy Ufokurtató007 még nem kérdezte meg hogy
Mi az Ön véleménye?
Csak azért tartok még ki hogy évente párszor lathassam a kérdéseit
A 3-as tökéletesen leírta.
A lepontozást nem értem. Pontozd csak ezt is le te kis pöcölő! :))
A másik pedig, mégis miből gondolod hogy egy ufo, ha még egy képet sem láttál róla?
De valszeg csak trollkodás.
Nem tudom grimfox hogy tudja összeegyeztetni a tudományos, és a pszichológiai ismereteit az ezoterikus énjével :D
Mindhárom típusú hozzászólásai vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!