Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tönkretenném azzal a viszonyt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkretenném azzal a viszonyt, ha az érzéseimről vallanék neki?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. Eléggé magamnak való, ingadozó önbizalommal, szeretetre éhséggel. Ezt a szeretetet pedig nem igazán kaptam meg. A szüleimmel felszínes a viszonyom, igaz barátaim kikoptak az évek alatt, párkapcsolatom pedig sosem volt. Talán ezek miatt mondtak igent arra a szituációra is, amibe jelenleg belekeveredtem.

Van egy fiú haverom, aki fél éve elvette a szüzességemet. Azóta néha összejárunk lefeküdni egymással. Az egész úgy indult, hogy fél éve egy buli utáni mélyenszántó beszélgetés alatt megtudta, hogy én még (akkor) szűz vagyok. Majd elkezdte kérdezgetni, hogy ennek mi az oka. Mondtam neki, hogy még nem kerültem olyan helyzetbe, hogy ezt megtegyem. Végül elmondtam neki, hogy már szívesen túl lennék rajta. Nem azért, mert a szüzesség zavart, hanem kíváncsi voltam a szexre. Ő drámaian közölte velem, hogy nem akar visszaélni a helyzettel, de mivel elég bizalmas viszonyban vagyunk, ha szeretném, akkor belevezet a szexbe.

Kicsit gondolkodtam rajta, de végül belementem. Nem akkor, hanem egy előre megbeszélt időponton. Nincs viszonyítási alapom, mert mással nem feküdtem le, de nagyon jó vele. Először is nagyon figyelmes volt, arra törekedett, hogy nekem jó legyen. Az első után megismétlődött, majd rendszertelenül ugyan, de összejártunk és tesszük is a mai napig. Valószínűleg azért rántott magával az egész helyzet, mert amíg vele vagyok, addig azt érzem, hogy igazán nő vagyok. Imádom, hogy kívánnak, hogy olyankor csak rám figyel. Közben tudom, hogy ez az ő érdekét is szolgálja, mert neki is jó, hogy van kivel szexelni.

Mikor együtt vagyunk, akkor nem csak szex van, utána együtt kajálunk, van hogy órákat beszélgetünk mielőtt hazaindulok. Ennek hála kialakult bennem irányába a kötődés. Jó vele a szex, kedves, jókat tudunk beszélni. Azonban… a köztes időkben nem keres. Van, hogy hetekig sem, aztán ír. Olyankor mindig szex a vége.

Gondolkoztam már azon, hogy vallok neki az érzéseimről, de az a megérzésem, hogy ő ezt nem viszonozza. Egyébként imádja a lányokat. Azt is tudom, hogy mással is lefeküdt ez a fél év alatt. Az nem rendszeres románc volt, csak 1 alkalom. Azt érzem, hogy ő nem akarna elköteleződni. Csak jó neki, hogy van egy csaj, akivel jókat szexel és dumál, de mégsem kell feláldoznia a szabadságát. Félek bevallani neki, hogy megszerettem, mert félek, hogy lapátra tesz. Közben meg csak szenvedek, mert amikor vele vagyok, akkor jó, de ha nem vagyok vele, akkor őrlöm magamat, hogy mit csinálhat, kivel lehet.

dec. 10. 07:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha ez ilyen egyszerű lenne😄
dec. 10. 10:54
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Én szeretni foglak😘
dec. 10. 10:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Észre kéne venni, hogy te nem bele vagy szerelmes, vagy érzel iránta többet hanem maga az érzésbe - igazából az érzés hiányába - vagy bele bolondulva. Leírtad saját magad, hogy attól félsz senki se fog szeretni, magányos leszel és szeretet meg figyelemhiányos vagy. Pontosan ezért kevered össze a dolgokat. Ami hiányzik neked azt csak kivetíted a szexpartneredre. Ha

most véget vetnél a szexkapcsolatnak és más pasival bújnál ágyba, hogy "elfelejtsd" a szóban forgó palit akkor a másikra vetítenéd ki.

ÖNbecsülést kéne szerezni, ÖNbizalmat növelni, de azt csak te tudod magadnak ugye.

Hiába fekszel össze mással rajta kívül, vagy hiába is kezdesz komoly kapcsolatba még nem szereted saját magad addig más neked mindig csak egy eszköz lesz, hogy jobban érezd magad. Úgyhogy be kéne fejezni ezt az egészet és magadba invesztálni szingliként még nem leszel magabiztos és emberi méltóságot nem kaparsz össze.

dec. 10. 11:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Elmondhatod neki, de nem érdekled őt egyáltalán. Nem is tudom miért nevezed havernak, vagy abban a hitben vagy, hogy ti barátság extrákkal típusú kapcsolatban vagytok amikor mint írták előttem szexkapcsolatban vagy vele.

Amikor meg akar dugni, vagy dugás után vagytok akkor egy elbeszélget veled, együtt kajáltok, de csak azért csinálja, hogy mint üríteni való tartály megmaradj. Ráadásul te mész hozzá mint egy szeretetkurwa. Kifizet téged egy kis beszélgetéssel, kajával és neked ennyi elég.

Szerinted pont meg fogja hatni, hogy te kötődsz hozzá? Tisztában van vele.

Azzal is, hogy egy önbecsülés nélküli rongybaba vagy akit ha berak a sarokba vár arra mikor jelentkezik újabb körre és te ugrani fogsz, hogy beléd ürítsen.

Más fiú ugyanazt meg fogja veled tenni hiszen te hagyod.

Nem kell mindent arra fogni, hogy a gyerekkorod nem a legjobb volt mert másnak még rosszabb mint a tiéd és mégis sokkal jobban jár az élethez, mégis vannak normális emberi kapcsolatai.

Egyszerűen te lusta vagy ahhoz, hogy változtass és hagyod, hogy prostinak használjon.

dec. 10. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!