Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vettem észre, hogy bejöttem neki, lenne még esélyem?
Van egy külföldi lány a kollégiumban a szintemen, egy folyosón lakunk. Bejöttem neki, viszont nekem akkor nem esett le. Mindig köszöntem neki, Ő is nekem viszont beszélgetésre sose került sor, ha együtt voltunk a konyhában... Egyszer vásárláskor le is szólított, de én hirtelen csak köszöntem neki aztán mentem a dolgomra, óra után fáradt voltam. Itt is utólag esett le a dolog. Azóta keveset látom, pedig itt van a kollégiumban és a konyhában sem találkoztunk azóta egyszer sem, mintha kerülne.. Mindig az én szobám irányába jött, de most mintha kb. meg se látnám..
Nekem is szimpatikus, de nem mertem leszólítani, amikor meg ő megtette akkor nem kapcsolt az agyam és most ezen kattogok. Van esély arra, hogy ebből valahogy pozitívan jöjjek ki? Vagy ezek után inkább engedjem el az egészet, mert nekem lesz ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!