Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ott tart a világ, hogy a nő már egy kis szórakozás miatt is a férfiak szemében kiédemel agresszív fellépést?
Hát bocs, de én semmilyen nőt nem fogok így magam fölé helyezni, és nem, valóban nem jutott eszembe olyasmi, hogy hogy is merészelek próbálkozni egy ilyen "csodánál".
Agresszív/zaklató nem lennék attól, ha szórakozna velem, de eszembe sem jutna, hogy ez az én saram, és néhány nem kedves szavam is lenne hozzá.
Ha pedig becsületet sért és bevon másokat, megpróbál lejáratni, akkor meg meg fogom védeni magam.
Tudod, ha valamitől (valakitől) hányingert kell kapni az az ilyen idióta pitsa, mint amit felvàzoltál.
Nem, a zaklatásra, fizikai erőszakra nincs mentség. De arra se, ha egy ennyire semmit érő, empátia és gerinc nélküli ember vagy. Szóval, valahol zsák a foltját, csak az egészséges embereket hagyjátok ki ebből.
Ezért nem kell egyedul járni. En ha a barátommal vagyok rám se mernek mégcsak nézni se a csőcselék. Meg olyan udvariasak, hogy agyam eldobom.
Ha nincs jelen akkor próbálkoznak csak. Akár szánalmas taplón prolin is.
Ezt nőként nem értem, miért kell szórakozni valakivel, akitől nem akarsz semmit. Én mindig udvariasan, de határozottan megmondtam az illetőnek, ha nem volt esélye. Így is volt, aki tovább ütötte volna a vasat, akkor jött a képbe csak a már-már bunkóságot súroló lekoptatás, ha nagyon kattant volt a tag, ghostolás vagy megismertetése a pasimmal, ami után visszavonultak.
De hogy direkt bátorítani őket? Ember ez kb. az, hogy táblát teszel a nyakadba gyere, erőszakolj meg!- szöveggel.
Az megvan, hogy a ronda/buta/fura/csóró embereknek is vannak érzéseik? Egyszerűen ki kell mondani, hogy nem jön be. Ha ettől agresszív lesz, akkor jöhet a futàs, vagy hogy bevédeted magad valakivel, de addig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!