Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ott tart a világ,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ott tart a világ, hogy a nő már egy kis szórakozás miatt is a férfiak szemében kiédemel agresszív fellépést?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha annyi a bűne , hogy ha a pasi az egy szavas válaszoknál nem veszi a lapot akkor mondjuk direkt húzza kicsit. Pláne olyanra gondolok amikor olyannál próbálkozik a pasi , aki nőként hányingert kap tőle és a pasi is nagyon jól tudná ha lenne önkritikája. Érdekes módon csak a nőktől van elvárva az önkritika sőt ön gyűlölet , ugye ne várja a bredpittet mert macskás néni lesz. De ha pasi csinálja az rendben van? És ha a nő már belemegy kicsit a játékba és a pasinak nincs annyi affinitása a társas kommunikációhoz , hogy nem jön rá akkor onnantól jogos ha zaklatja a nőt , vagy bántja és félelmet is kelt? Ilyenkor a nő a hibás ha nem szállnak le róla és belemásznak az arcába magyarázni , hogy muszáj vele együtt lenni és végső esetben meg is ütik?

dec. 9. 17:55
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem fordítva ülsz a lovon. A nők elvárásai vannak az egekben a magyar valósághoz képest.
dec. 9. 17:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos a zaklatás sehogy se. De ha te potenciális kattantakkal szórakozol, húzod az idejüket, elvársz tőlük dolgokat hogy vegyék a lapot amit úgyse fognak, akkor ott bizony feszültség fog keletkezni. És vagy rajtad töltik ki amikor leesik nekik hogy csak szórakozol velük, vagy ha roppant gerinces módon még előtte tiltod vagy ghostingolod őket, akkor majd másokon, akár más lányokon fogják ezt a frusztrációt levezetni. Amit pl te is okoztál bennük a viselkedéseddel. Szerintem nem oké az ilyen időhúzás, egy szavas válasz se, ha vkitől a hideg ráz ne válaszolj neki! Vagy ne kezdjetek beszélgetésbe se. Vagy ha menet közben derül ki, akkor utasítsd el és zárd le a beszélgetést egyértelműen és véglegesen!
dec. 9. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát bocs, de én semmilyen nőt nem fogok így magam fölé helyezni, és nem, valóban nem jutott eszembe olyasmi, hogy hogy is merészelek próbálkozni egy ilyen "csodánál".

Agresszív/zaklató nem lennék attól, ha szórakozna velem, de eszembe sem jutna, hogy ez az én saram, és néhány nem kedves szavam is lenne hozzá.

Ha pedig becsületet sért és bevon másokat, megpróbál lejáratni, akkor meg meg fogom védeni magam.

dec. 9. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, ha valamitől (valakitől) hányingert kell kapni az az ilyen idióta pitsa, mint amit felvàzoltál.

Nem, a zaklatásra, fizikai erőszakra nincs mentség. De arra se, ha egy ennyire semmit érő, empátia és gerinc nélküli ember vagy. Szóval, valahol zsák a foltját, csak az egészséges embereket hagyjátok ki ebből.

dec. 9. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
23%

Ezért nem kell egyedul járni. En ha a barátommal vagyok rám se mernek mégcsak nézni se a csőcselék. Meg olyan udvariasak, hogy agyam eldobom.

Ha nincs jelen akkor próbálkoznak csak. Akár szánalmas taplón prolin is.

dec. 9. 18:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom: ez a viselkedés szánalmas. Nem azzal van a gond, hogy valakivel nem akarsz összejönni, azzal sem, ha valamilyen téren értékesebbnek gondolod magad. De a játszmázás, a kigúnyolás, az, hogy átb...od a fejét, és szórakozol vele, az attól függetlenül ocsmány dolog. Ehelyett egy korrekt "bocs, de nem szeretnék veled ismerkedni" sokkal jólneveltebb, kevésbé sarkiproli megoldás.
dec. 9. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nőként nem értem, miért kell szórakozni valakivel, akitől nem akarsz semmit. Én mindig udvariasan, de határozottan megmondtam az illetőnek, ha nem volt esélye. Így is volt, aki tovább ütötte volna a vasat, akkor jött a képbe csak a már-már bunkóságot súroló lekoptatás, ha nagyon kattant volt a tag, ghostolás vagy megismertetése a pasimmal, ami után visszavonultak.

De hogy direkt bátorítani őket? Ember ez kb. az, hogy táblát teszel a nyakadba gyere, erőszakolj meg!- szöveggel.

Az megvan, hogy a ronda/buta/fura/csóró embereknek is vannak érzéseik? Egyszerűen ki kell mondani, hogy nem jön be. Ha ettől agresszív lesz, akkor jöhet a futàs, vagy hogy bevédeted magad valakivel, de addig nem.

dec. 9. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!