Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen búcsú bulit/ajándékot adnátok barátnőtöknek?
Figyelt kérdés
Barátnőm a nyarat USA-ban fogja tölteni a családjánál és mielőtt elmegy szeretnék neki szervezni valami búcsú bulit nyilván ugy hogy meglepetés legyen neki. Kíváncsi vagyok hogy ti milyen ötleteket tudnátok feldobni.
Amit én kitaláltam a következő:
Bérelnék egy kisebb szórakozó helyet oda hívnánk közeli barátainkat és családtagokat (csak néhányan 10-15 fő). Készítettnék neki egy tortát és esetleg még valami videót összevágnék neki közös képekkel.
Ajándéknak hogy mit adjak neki még nagyon nem tudom talán egy gyűrűt megkérném a kezét de ez nem 100%.
Nagyon értékelném a segítségeteket hogy ti mit javasolnátok mit szervezzek vagy mit vehetnék neki, esetleg mit készítsek neki
2024. jún. 6. 20:04
1/4 anonim válasza:
sztem valami diszkos akarmit ilyen bucsus felet! de ne kerd meg a kezet sztem az meg odebb legyen.
3/4 anonim válasza:
Semmit, nem örökre megy el, csak 2-3 hónapra, ráadásul a családjához, nem valami kiképzőtáborba. Ne kelts benne rossz érzést, netán bűntudatot ilyen búcsúbulikkal meg hasonlókkal. Gyűrűt meg pláne ne úgy adj neki, hogy másnap elutazik. Ilyen döntést higgadt fejjel kell hozni, nem egy nagy út előtti izgalom közepette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!