Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem akar látni a közössé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar látni a közösségi médiában a szexpartnerem, akivel személyes találkozáskor teljesen jól megvagyunk?

Figyelt kérdés
Ez inkább egy barátság extrákkal. Jókat beszélgetünk két aktus között, főzünk, sétálunk, filmezünk. Én kövezem őt instán, mert engedélyezte (privát profil), de ő nem köbetett vissza (bár az enyém nyilvános). Facebookon nem lehet ismerősnek jelölno, de ő meg nem jelöl be engem. Volt életmóddal kapcsolatos csoporzchat, ahol tagok voltunk, és amint aktivizáltam magam, beszélgetni kezdtem, egyszer látom, hogy kilépett. Olyan, mintha online teljesen kerülni próbálna. Miért csinálhatja ezt? Szégyell? Vagy lenéz? A legegyszerübb persze, hogynem kívancsi ram, de amikor együtt vagyunk, nem ezt érezteti velem.
dec. 9. 00:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Most nem értem. Te nem vagy a baràtnője.

Akkor nem mindegy, hogy bekövet-e instán vagy sem?

Ha azt akarod, hogy kövessen, mondd el neki élőben.

dec. 9. 00:27
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűleg több vasat tart a tűzben és nem akar lebukni. Vagy van felesége/ élettársa. Fogadd el, hogy ez nem kapcsolat és valószínűleg nem is lesz. Sőt simán lehet, hogy melletted másokat is húzogat. Megteheti. Szingli. Ne agyalj feleslegesen. Élvezd, aztàn ennyi.
dec. 9. 00:34
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
Egyébként milyen érdekes, hogy a Kérdező nem írta ki, hogy nő, de a problémájából és a stílusból ez egyértelműen kiderül. 😅
dec. 9. 00:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen valószínű nem akar felvállalni, ezért is vagytok csak szeretők.
dec. 9. 06:30
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Pedig én azt hittem férfi... Ők is ilyen ragaszkodóak tudnak lenni.

Egyébként ez egy barátság extrákkal. Ő csak szexet akar veled, közben szórakozni, nevetgélni, ami tök jó, de ennyi. Nem akar veled többet beszélgetni. Ennyi.

Persze lehet, hogy van valakije, ahogy írták, de a lényeg akkor is az, hogy az ágyon kívül nem akar látni.

dec. 9. 09:43
 6/14 A kérdező kommentje:

Na jo, de miert? Mitol vagyok en alacsonyabb rendu, mint a tobbi jo? Hogy lehet az, hogy jol erzi magat, de nem akar latni?

Nincs felesege.

dec. 9. 09:56
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Mit nem értesz? Nem vagy a nője. Csak szórakozni akar, kész, ennyi, nyista problem, nincs felelősség. A szexkapcsolat látható, hogy mièrt nem megy csomó embernek..
dec. 9. 11:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor maskepp: mitol kell egyik no csak szexre, mig a masik meg komolyan? Mim nincs nekem, ami masnak igen?
dec. 9. 18:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Erre nincs konyhakész válasz, mert ahány ember, annyi ízlés. Mindenki mást akar a párjában làtni, dee.. ha sorozatosan abba ütközöl, hogy nem választanak, akkor nézd meg, hogy kikhez vonzódsz. Milyen emberek ők? Ez többet el fog mondani arról, hogy miért nem találkozik a realitás és az elképzelésed.
dec. 10. 11:10
 10/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem vagy neki megfelelő. Vagy nem tetszel neki igazán, vagy a személyiséged a külsőd nem fogta meg annyira, hogy kapcsolatot akarjon veled. Mi férfiak nagyon is határozottak tudunk lenni ha tényleg kell valaki. Miért nem tart “ többre”? Mert könnyen megkap. Mikor keres, te már ugrasz is az ágyába. 0 erőfeszítés. Ezt nem tudja senki sem értékelni. Szeretünk küzdeni egy pasiért. A szexkapcsolat lényege az, hogy szexeltek, elvagytok, és mindenkinek megy tovább az èlet. Fogadd el, vagy keress olyat aki nem csak üríteni szeretne. Màr elnézést.
dec. 11. 00:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!