Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő ha 20-as éveiben elhagyja magát,(nem hord magassarkút, szexi ruhákat), akkor később se lesz jobb, igaz?
30. Nem egészen. Én pl. elhagytam magam, pedig nem az általad leírt nő vagyok. Húszas éveimben mindig magassarkút hordtam, olyan 4-5 centiseket, tehát azért kezelhetőt, olyat, ami nem okozott térdfájást. Kb. egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt rajtam lapostalpú. Csak edzéshez vettem át az edzőteremben. Szoknyát is hordtam, mikor meleg volt. Télen is hordtam volna, csak spóroltam az öltözködésen, így nem tehettem meg, hogy még külön őszi-téli szoknyákat vegyek, hozzájuk illő csizmával meg kabáttal.
Ma már ott tartok, hogy a szemöldökömet sem szedem ki, hajat is csak ritkán festek, mikor már jól lenőtt, ami elég csúnyán néz ki, de nem érdekel. El is híztam, a fogmosást is hanyagolom hétvégente, mikor nem megyek sehová.
Régen a körmömet is lakkoztam időnként, hordtam fülbevalót, gyűrűt, nyakláncot is néha, ma már nem hordpk ilyesmit.
Régen kicsit sminkeltem is, ma már azt se. Majdnem minden nő ilyenné vált a környezetemben, aki fiatalon sminkelt, magassarkút hordott, mind áttért a lapostalpú cipőkre, és egy se sminkel már.
Az rossz jel, ha huszonévesen sem hord valaki miniszoknyát, szexi ruhákat, később pláne nem fog, már csak a kora miatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!