Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő ha 20-as éveiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő ha 20-as éveiben elhagyja magát,(nem hord magassarkút, szexi ruhákat), akkor később se lesz jobb, igaz?

Figyelt kérdés
dec. 5. 20:00
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
20. Nagyon megnyugtató történet. Tetszik nekem.
dec. 6. 05:51
 22/33 anonim ***** válasza:
88%

Az általad kérdésben feszegetett dolog stílus kérdése, semmi köze önmagunk elhagyásához.

F

dec. 6. 08:05
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne??? Én most 36 éves fejjel kezdtem sportolni és kicsit csinosabban öltözni. Van egy rakat blúzom, brossaim, ékszereim, amivel feldobom még a farmernacit is.
dec. 6. 08:06
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Szerintem az elhanyagoltság nem itt kezdődik, hanem ha valaki ápolatlan.
dec. 6. 09:16
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon el vagy tévedve. Nem attól lesz valaki csinos, ha olyanokat hord, amiket leírtál. Hát még nem jelenti azt, hogy elhagyja magát. Nagyon rossz a definíciód erről a szóról!

N

dec. 6. 10:08
 26/33 anonim ***** válasza:

Később se?

Van az alap külseje, az arca haja szeme, teste...attól függ mit veszel fel rá.

Ha hízik vagy elhanyagolja magát akkor magassarkúban és szoknyában sem lesz szexi.

dec. 6. 16:54
 27/33 anonim ***** válasza:
53%

Ez kicsit röhejes, amikor a nem nőcis öltözködés az már vki szt "nem csinos" meg "elhagyja magát". Keverjük itt a fogalmakat rendesen... és ezt nőcisen öltözködő nőként mondom.

Nagy eséllyel amúgy nem lesz ilyen ruhás-harisnyás-magassarkús nő, de azért 1-2 kivételes eset akad, amikor 30as korában változik vkinek az öltözködése gyökeresen (pl. addig nem mert úgy öltözni, vagy más közegbe kerül, vagy traumatizálódik vmi miatt...).

dec. 6. 17:23
 28/33 anonim ***** válasza:
Én imádom a kapucnis felsőben rejtőző szép arcú lányokat.
dec. 9. 17:25
 29/33 anonim ***** válasza:
59%

28. Na ja. Nekem pl huszas éveimben volt olyan korszakom amikor kifejezetten direkt így öltöztem, mert tudtam, hogy ez szexi. Már akinek, de én tetszettem magamnak így 😃

Különben a váratlanul utcán leszólítós, bókolós storyk mindig akkor történtek velem, mikor nem gondoltam, hogy hű de jól nézek most ki. Mert pl. pont már hajat kellett volna mosnom vagy egy szar esőkabát volt rajtam. Meglepő volt.

dec. 9. 20:48
 30/33 Xira ***** válasza:
38%
Valaki elhagyja magát az egy alkaholista hajléktalan drogos szakállas nő a Blahán...
dec. 11. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!