Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő ha 20-as éveiben elhagyja magát,(nem hord
magassarkút, szexi ruhákat), akkor később se lesz jobb,
igaz?
Nagyobb eséllyel így van, ez már rögzült személyiség. De bármikor bárki belekezdhet egy életmódváltásba. Nyilván ha te most párt keresel, és van egy ilyen nő, akivel kedvelitek egymást, de érzed, hogy nem ő az igazi, akkor lehet nem kéne folytatni az ismerkedést, a romantikus szálon semmiképp se.
dec. 5. 20:54
Te már megint az a férj vagy, aki pár hónapja itt verte magát, hogy hogy vehetné rá a feleségét, hogy rib.@ncosabb legyen?
Nem,ha most nem hord valaki magassarkút és pics@szoknyát, az valszeg évek múlva sem fog.
Amúgy sem ettől függ. Én sportos cuccban is csinosnak és nőiesnek érzem magam, meg egy itthoni egyszínű pólóban is rövidnacival.
dec. 5. 22:07
Nem hordok magassarkút, mert nem is tudok benne menni, illetve szexi ruhákat se( mini szoknya, kivágott felső) viszont nem tartom magam ezek végett elhanyagoltnak! Sőt idegenek szoktak megdicsérni milyen csinosan öltözködöm…ezek nélkül is lehet ám jól kinézni.
dec. 5. 22:08
Aki jól néz ki, tök mindegy mit vesz fel.
Aki nem szereti kirittyenteni magát, az nem fogja.
Aki szarul néz ki és kirittyenti magát, az attól még szarul néz ki, csak kicsit korrigál az összképen.
dec. 5. 22:10
Íme az "incel szűzfiú vagyok és ma öt percig élőben láttam egy nőt, de nem tudtam feldolgozni úgyhogy kiírok róla egy értelmezhetetlen kérdést a gyakorira" című alacsony költségvetésű sorozat újabb epizódja
dec. 5. 23:02
Ez így van! Csinosabb nem szokott lenni senki a kor előrehaladtával. Mindenki vagy lejjebb adja, vagy legjobb esetben is csak tartja a szintet, amit fiatalon hozott.
dec. 6. 00:01
Hétköznap alig sminkelek (nálam ez csak kis szemtusés spirál), sokszor kényelmes ruhába járok (nekem ez pl egy farmer nadrág és egy szebb felső), alkalomra veszek fel néha magassarkút és sminkelek. Ha ezért nem vagyok csinos...hát jó.
dec. 6. 00:12
Akkor most itt vagyok ellenpéldának. Kb. 40 éves koromig csak szökőévente volt rajtam smink és szoknya. Aztán rájöttem, hogy jó lábaim vannak, és tök jól áll az alap szolid smink. Most sem járok ribisen, "szexisen", de térd fölé érő szoknya, szolidan vállvillantós felső gyakran előfordul rajtam. Közeledem az 50 felé, és most élem meg igazán a nőiességemet. Ilyen is van.
dec. 6. 00:44
Tudod, hogy a magassarkú nem csak kényelmetlen, hanem nagyopn egészségtelen is? Nem véletlen hívják alkalmi cipőnek.
dec. 6. 00:44
Nem feltétlen.
Ismerek egy 20-as évei elején járó nőt. Lelki okai voltak, amiért nem öltözködött nőiesen. Bő pólóban és farmerben járkált, pedig vékony, arányos testalkatú nőről van szó.
Aztán valahogy összejött egy sráccal, aki mindig dicsérte és csodálta, hogy milyen jól áll neki, amikor valami nőies ruhadarabot hordott. A lány szerelmes volt, jólesett neki az elismerés, innentől kezdve ha nyilván nem is cserélte le teljesen a ruhatárát, de megjelentek a szoknyák, topok, csinos cipők, apró kiegészítők stb. Szóval most már messziről is nőnek néz ki a nő.
Ilyen is van.
dec. 6. 00:58
Kapcsolódó kérdések: