Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi elmegy mellettem elfordí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi elmegy mellettem elfordítja a fejét zavartan és lefelé néz nem köszön, ez mit jelent? 35éves ffről van szó

Figyelt kérdés
másfél éve van köztünk interakció kisebb nagyobb szünetekkel, bennem nagy érzelmek .energetikai egyezés vibrálás..
ma 00:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Azt hogy látja rajtad epekedsz érte, de nem akar tőled semmit.
ma 00:11
 2/12 A kérdező kommentje:
akár lehet ez is ja
ma 00:13
 3/12 A kérdező kommentje:

találtam egy ilyet:

Nyilvánvaló hazugságra utalhat a két véglet: egyáltalán nem néz a szemedbe,

kerüli a tekintetetek találkozását, vagy éppen ellenkezőleg állandó szemkontaktust erőltet.Azt mondják ugyanis, hogy aki leplezni szeretné a hazudozását, a legárulkodóbb jeleket kerüli.

Nyilván itt gyakorin nehéz igy átlátni milyen vonzalom van köztünk, beszéltünk már mély intim témákról. A kötődésről gyerekkoráról. szeretet kifejezés. Pszichológushoz is jár.stb

ma 00:18
 4/12 A kérdező kommentje:

ja és többször lopva nézett távolabbrol pár méterről.

nem értem, de majd megértem biztos

szép estét Mindenkinek

ma 00:38
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Lehet Tetszel neki, csak zavarba van. Hasonlóan viselkedek én is. Nézd meg hogy mások társaságában hogy viselkedik, és a te társaságodban. Figyeld a jeleket, mennyire pirul stb. Ha másnál is így viselkedik, akkor ő ilyen, viszont ha nem akkor bejosz neki. Főleg ha előtte nem viselkedett így. 🙂
ma 05:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Imád
ma 06:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Impotens.
ma 07:23
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelli magát hogy ilyen nő ismerőse van.
ma 07:37
 9/12 anonim ***** válasza:
Idegesíti, hogy üldözöd a szerelmeddel.
ma 07:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van valakije és tudja, hogy ez nem helyes.
ma 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!