Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hozzam felszínre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hozzam felszínre a témát, hogy egyáltalán tudjunk beszélni róla?

Figyelt kérdés
Párom kezd az érzelmi megcsalás iranyába elmenni (messengeren irogatás más pasinak). Ő nem tudja, hogy én tudok róla. Viszont megelőzve a nagyobb bajt, jó lenne ezt felszínre hozni, hogy egyáltalán tudjunk beszélni róla. Hogy lehetne ezt finoman, nem rajtaütésszerűen lebuktatni úgymond? Én nagyon szeretem a páromat.
dec. 3. 08:06
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem neked mondja el őszintén, hogy hiányol valamit tőled hanem idegen pasikkal szórakozik akkor nektek annyi. Hamarosan "szerelmes" lesz másba és nemcsak érzelmileg fog hűtlen lenni hozzád. Engedd el, jobban jársz nélküle. Nyilván ha képtelen vagy rá, neked az kell, hogy elhagyjon akkor várd meg azt a pillanatot.
dec. 3. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha nagyon szereted, akkor mit izgulsz? Ő nem szeret? ez baj.
dec. 3. 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó kérdés: Kisszívem, te nem szeretsz, hogy másoknak írogatsz?
dec. 3. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak amúgy is annyi. Engedd el.
dec. 3. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha már elkezdett ismerkedni másokkal melletted, nyitni feléjük, ennek annyi. Max ha nem jön össze neki, akkor szalad vissza hozzád. Ezt szereted?
dec. 3. 09:02
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem is biztos hogy kell. Gondolkozz el miert keresheti más társaságát.

Vagy kezdd el kedvesen, megertően, raszánva akár több órát is, hogy úgy erzed távolodtok, mondja el mi a baj.

Ha szeret még, akkor ezt visszafordithatod. De tenni kell erte.

dec. 3. 12:06
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Azt ajánlom igyekezz, mert minél több idöt tölt el virtuálisan a másik pasival, annál nehezebb lesz aztán visszatáncolni hozzád. Ahogy egyik elözö írta, nem kell öt lebuktatni, kérdezd meg töle, hogy mi hiányzik neki, mert hogy valami, az biztos.

Egyébként az sem biztos, hogy megcsalna fizikailag is. Bár nem tudom, hogy melyik "jobb", szerintem az érzelmi megcsalás sokkal durvább, föleg ha hosszabb idön keresztül tart, mint egy egyszeri félrelépés, akinek másnap már a nevét sem tudod.

dec. 3. 16:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Őszintén, és gondolkozz el, meddig akarod a bohócot játszani.

Mert ha már érzelmi megcsalás jelen van, akkor az a kapcsolat kuka. Ez viszont tény. Ő nem szeret téged, nincs jelen, másoknak mondja, amit neked kellene és sorolhatnám.

Nálam ez szakítóok volt.

dec. 4. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Sajnos az érzelmi megcsalás csak a kezdet.
dec. 4. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!