Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok tipikus jó csaj, hogy van az, hogy sok férfinek bejövök?
170/66 vagyok, sajnos több zsírral, mint izommal, de persze azt látom, hogy bálna azért nem vagyok, meg előnyösen öltözöm, fényes, eredeti hosszú sötétszőke hajam van, de kb szerintem ennyiben ki is merülnek a pozitívumok, hogy jól öltözöm meg szép a hajam. Az arcom kerek, az arcberendezésem is olyan semmilyen, átlagos, minimálisan sminkelek, csak hogy egyenletesebb legyen az összkép, szóval semmi extra.
Lehet, hogy nem is jövök be senkinek, csak mivel nem vagyok azért bányarém, megközelíthetőnek gondolnak és azért nyomulnak? (Pedig még csak kedves arcom sincs, elég flegma arcot szoktam vágni, bár nem vagyok az, csak ilyen a fejem.)
Hiába pontozzátok le az elsőt, ő írta tökéletesen!!
Manapság mindenkinek mind1, hogy milyen a csaj adja a “husikát” aztán léptem dolog megy. Utóbbi időben ismerkedtem 2 csajjal, kiderült igazi húsosak.. de úgy istenigazából… és b*szki instán 2-3 ezer követőjük van mert nagy a mellük. Az nem érdekli őket, hogy bele akkora mint egy terhes nőnek stb.. tegye ki nézzék imádják érte… Arcra? Backi… eskü férfiként szebb az enyém… és ezek kapnak napi 20-30 üzenetet ismerkedés céljából… Fejben? Olyan sötétség van mint mordorban.
Itt tényleg semmi nem számít már, add a lukat és menj tovább, ennyi az egész.
4-es vagyok.50 kilósan,kicsi,hegyes mellekkel,kockás hassal is ugyanolyan kapós voltam,mint most.Akkor is ugyanugy húsztól fölfele tetszettem a férfiaknak.Igaz nálam a baj az volt,hogy nem cselédnek neveltek,és még olvasni is szerettem.Na meg nem hagytam,hogy beleszóljanak mire mennyit költök.Akkor is badztak világba,fele ennyire nem voltak prűdek az emberek,mint most.
Szerintem a kérdező csúnyábbnak látja magát.Vsn kidugárzása,formás,normális az irásképe alapján.
P*na=szex. Ennyi a képlet. A mai generációk lassanként már szélsőségesen önzők, ők már csak elveszik ami kell. Nő=p*na=élvezkedés. Ha ez megvolt, már csak nehezék.
Az internet óta brutálisan ráment a fókusz a szexre, gyakorlatilag annyi egy nő értéke, amennyire bevállalós az ágyban. A többi már csak sallang.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!