Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok tipikus jó csaj, hogy van az, hogy sok férfinek bejövök?
170/66 vagyok, sajnos több zsírral, mint izommal, de persze azt látom, hogy bálna azért nem vagyok, meg előnyösen öltözöm, fényes, eredeti hosszú sötétszőke hajam van, de kb szerintem ennyiben ki is merülnek a pozitívumok, hogy jól öltözöm meg szép a hajam. Az arcom kerek, az arcberendezésem is olyan semmilyen, átlagos, minimálisan sminkelek, csak hogy egyenletesebb legyen az összkép, szóval semmi extra.
Lehet, hogy nem is jövök be senkinek, csak mivel nem vagyok azért bányarém, megközelíthetőnek gondolnak és azért nyomulnak? (Pedig még csak kedves arcom sincs, elég flegma arcot szoktam vágni, bár nem vagyok az, csak ilyen a fejem.)
"Nem tudom, kik gyűltek itt most össze vasárnap délután"
A nem templomba, és nem családi ebédekre járó emberek. Mégis mit hittél, kik lesznek majd itt? :D
Egyébként meg egyetértek, amikor egy noname huszadrangú kis putris táncikáló kislánynak tik tokon tízszer nagyobb rajongótábora van, csak mert kiteszi a seggét és a mellét, mint mondjuk a komoly társadalmi témákkal házaló videósoknak, akkor azt kell mondanom hogy ez a verseny már nagyon régen eldőlt. Vicces hogy egyes nők még a mai napig mindenféle férfiuralomról deliriálnak, miközben az idióta simpeknek, és a mindenben nőknek kedvező modernkori trendekben ez már tökéletesen átfordult, egyfajta nőuralommá.
Nem is tudom értelmezni a kérdést. Ha nem vagy jó nő, sőt esetleg még lelki beteg is vagy, otthon élsz, toxikus vagy, akkor is tömegek fognak már menni utánad, sajnos. És igen, ez a férfiak egy nagyobbik részét is minősíti. Pontosan ez a fajta viselkedés erősítette fel ezt is, ami a jelenkorban pusztít.
Szerintem te reálisan látod magad, de a férfiakat nem.
A legtöbbje nem az insta cicababákra hajt, hanem a normális lányokra. Akik nem tökéletesek, mint ahogy a srácok sem azok.
Más, fiatal, extremitásoktól mentes megjelenésű nő is hasonlóan van.
Valószínűleg, most, hogy szabad vagy más szemmel nézel a férfiakra és ezt megérzik.
Bátran közeledj ahhoz is, aki tetszik neked. A nyitottság már fél siker.
21. Ezt az értelmes nők mind tudják! Ők nem papolnak marhaságokat, meg nem szidják a férfitársadalmat, meg nem rikácsolnak a konyha szó hallatán. Nem paráznak a megcsalástól, nem állnak be házicselédnek meg szex rabszolgának, nem azon biceg a bokájuk hogy hogy szopják le a csöves, ámde krva trendi hulladék pasijukat hogy az ne lépjen félre.
Mert ám ott kezdődik a dolog, hogy ismerkedés. Na ezt a fogalmat ma már nagyon kevesen ismerik. Meg a játékot férfi-nő között.
Mert mi van ma? Kanos a hulyegyerek, az önértékelési válságban szenvedő csaj meg nem is tudja hogyan kényeztesse az ágyban. Ezeknél a nőknél egy szempont van, jól nézzen ki a csávó! Sok mindent otthon sem látott, a szenny meg ömlik befelé a netről.
A mai pssik 95%-a instant p*nát akar. Azonnal! Dugni. Ehhez csak két dolog kell, konditerem(külső), és egy behízelgő stílus. Na ennek dőlnek be a nők, na de ki milyen szinten áll. 🙂
23
"Na ennek dőlnek be a nők"
Szerintem nem dőlnek be semminek a nők, nekik ez kell.
Az, hogy mit adnak elő, az egy dolog. De az nem véletlen, hogy a nők nyervákolnak állandóan toxic kapcsolatokról, pedig szerintem nincs több mentális beteg férfi mint nő. Ráadásul mindenki tudja, hogy a nők választanak, ez már régóta így van. Ezeket ők választják...
Nekik nem az a fontos, hogy ki a megbízható, meg akivel tervezni lehet... Ezt mondják, nyilván.
Redditen olyan tróger emberekkel vannak együtt a nők, hogy el sem hiszed, kiteszik a kérdést, hogy "mit tegyek, szakítsak?", és olyan sztorik vannak, hogy a füled ketté áll.
De nem baj hogy tróger, de lehet mutogatni a barátnőknek, hogy milyen helyes, meg milyen magas, meg jó nagy f.sza van, meg milyen jó autója van, stb.
Tényleg az a helyzet, hogy még a sima átlagos csajokat és az az alattiak egóját is olyan szinten fel tudják nyomni a sok kiéhezett kanyik, hogy eszméletlen. Kapja nap mint nap a nyáladzó üzeneteket, rengeteg jelölés engedély kérés stb.. ezáltal elhiszik, hogy tényleg jó nők, addig annak is vannak titulálva amíg meg nem volt az a bizonyos alkalom vagy egy pár. Vagy amíg épp játszhatnája van az adott férfinek.
Aztán kidobja, ghostolja amint megunja. De itt nem esik le a hölgyikének, nem csügged ilyenen mert ott van még 200 az engedély kérésekben aki feledteti vele ezt a dolgot, hogy őt csak kihasználták és nem is mondtak neki igazat.
Sajnos a nők hiszik azt, hogy mennyire palira tudják venni a férfiakat, pedig az a legnagyobb baj sokat fordítva van és nem is esik le nekik, hogy őket most csak kihasználták.
Ilyen ez a világ, ha nem lenne net, filterek stb.. akkor nem lennének ilyen bajok. Néha én is pislogok, hogy tényleg ő volt a képeken? Vele beszéltem? Nem úgy néz ki mint ott és személyesen sem tud kommunikálni mert nincs meg az a 1-2 perc, hogy összerakjon egy értelmes mondatot, hanem azonnal mondani kell kifelé…
De na ez van, én nem fogok neked itt se nyáladzani se semmi és ne is úgy vedd, nem szokásom képeket kérni meg ilyenek de ha tényleg érdekel egy full őszinte vélemény dobj egyet privátban aztán tényleg elmondom a legőszintébbet 4 szem között, mint egy full ismeretlen idegen első látásra.
Én őszinte leszek! Férfiként random 100 nőből jó ha 1-2 bejön külsőleg. Aztán az iskolázattságról, a családi mintákról, az emberi hozzáállásról, a céltudatosságról, az intelligenciáról, az életképességről stb. még nem is beszéltem.
Az tény, hogy totális szürke veréb nők vastag térdekkel, vaskos cölöp lábakkal, csapott vállakkal, tokával olyan szinten el vannak durranva, hogy az ész megáll! Ruha, smink? Ugyan már! Egy csinos nő ha kukazsákot húzna magára az akkor is vonzó, egy genetikailag rosszul összerakott nő meg bármit is csinálhat, legalább is számomra sosem lesz az.
Felesleges képmutatással vádolni, a nők pontosan ugyanígy gondolkodnak.
Az hogy eredendően kinek mi tetszik, az meg a gyerekkorból jön. Az én szüleim sportoltak, az anyám mintáján kiindulva nekem kizárólag a sportos nők jönnek be. Mivel iskolázottak is voltak, ez is alap. A jó családi minta szintén.
Hogy ekkora romhalmaz, hulladék, egoista társadalmat alkot a magyar nép, az annak a következménye, hogy a családok is ilyenek. A fenőtt emberek viselkedése, a defektek, frusztrációk, viselkedési minták mind mind otthonról jönnek. Aztán tudat alatt meg futnak a programok.
27
"Én őszinte leszek! Férfiként random 100 nőből jó ha 1-2 bejön külsőleg."
Na de pont ez a lényeg, hogy a többi férfi sem különb. Most ezt nem negatív értelemben írom, de nem vagy csodabogár. A férfiak 90% százaléka ugyanígy működik és gondolkodik.
A probléma ott van, hogy sajnos az is igaz, hogy a férfiaknak a szexualitás megléte hatalmas prioritás, ezért pedig fűnek-fának hajlandó hazudni a többség.
Ne menjünk el semmilyen szélsőségbe, egy normális 30 éves férfi pont ugyanúgy megmártaná a farkát a 20 éves Lujzába is, meg a 40 éves Julcsiba is.
Míg mondjuk egy normális 30 éves nőnek (és mint írtam, ne menjünk el szélsőségekbe) eszébe sem jut, hogy egy 20 éves sráccal kezdjen.
A különbség kettőjük között, hogy a férfi s.gget fog nyalni a 20 évesnek is, mert szexuális szempontból számára tökéletes (ellenben otthonra már nem kellene neki, ahhoz túl fiatal, ergo mint normális kapcsolatra a férfi sem tudja elképzelni maga mellé), de egy nő nem fog egy 20 éves srác után futni, mert nem a szexualitás hajtja, annál sokkal racionálisabb indokokkal keres párt. A nők azért ebből a szempontból másképp működnek.
Azért borult fel ez az egész társ/párkeresős dolog, mert az internetnek hála számolatlan módon tudják a férfiak ezt a fajta szexuális vadászösztönüket kiélni, és egy nőnek nem kell még csak felöltöznie, kikeráznia magát, társaságba menni, bőven elég ha feltölt 2 fotót, ami legyen csak totál átlagos, és ráröppen egy halom férfi. Onnantól kezdve pedig elég nehéz elhinni, hogy te nem vagy jó, ha egyébként egy akármilyen oldalon 100+ üzeneted van.
Lehet, hogy már 5 éve egyedül van a nő, mert már az égig ér az egója és az elvárása egy férfival szemben, de nem fogja lejjebb adni, mert belép akármilyen oldalra, és mindig fogja új üzenet várni, ami arról szól, hogy milyen szép, meg gyönyörű stb. Közben pedig nem szép... Csupán női aggyal gondolkodik a férfiakról, és ez hiba.
28. Hol tudják a férfiak számolatlan módon kiélni a szexualitásukat??? Van egy réteg aki tényleg p*náról p*nára járhat, de azért, mert a nők egy rétege azonnal szétteszi a lábukat. Én 50 évesen életemben egyetlen egyszer sem éltem meg a szexualitásomat, holott az ég világon semmi de semmi extrát nem vártam el. Nem vagyok egy nagy durranás, nekem vért kellett izzadni még egy szimpla beszélgetésért is. Ugyanígy vannak nők és férfiak is, akik nem pasizó/csajozógépek, nem extrovertáltak, nem pörögnek azon hogy szex, szex, szex. Meg teljesen felesleges is lenne.
Amit átlagosnak, mindennapinak gondolunk az nem az, mert a felszínen csak a problémás embereket, problémás kapcsolatokat, bazári majmokat látjuk.
29
Tehát akkor mégegyszer, mert nem sikerült értelmezned amit írtam.
Én azt írtam, hogy a férfiak az internetnek hála, számolatlan módon tudják kiélni a szexuális vadászösztönüket. Nem a szexualitást (az lenne a cél), hanem a vadászösztönt. Ezért írnak fűnek-fának, teljesen mindegy hogy szép nő, átlagos, vékony, kövér 20 éves vagy 45, mert pont ugyanúgy s.gget nyalnak minden nőnek annak reményében, hogy valaki a hálóba akad. Aztán lehet nem lesz kapcsolat, lehet hogy nem is 100-as a nő (nem is különösebben érdekli a többséget ez), de ha p.nához jutnak, akkor boldogság van. Hogy a 20 éves vagy a 40 éves adja, vagy az 50 kilós vagy éppen a 70 kilós, valójában teljesen mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!