Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha nincs jó kocsim?
Van jogsim és autóm is van, az azonban nem egy új, vagy egy 10 év körüli német prémium, így kevesebbnek érzem magam attól, akinek olyan van. Szerintem a nők is így vannak vele, hogy szívesebben szállnak be egy menőbb autóba, mint egy bármilyen olcsó kategóriásba. S nem is igazán állnak velem szóba, ami azt illeti.
27 vagyok, néhány éven belül azért tervezek venni egy kicsivel jobbat. Jelenleg is megtehetném, de csak a flancolásért ostobaságnak tartom, ha a jelenlegi is bőven megfelel nekem.
Jó az, csak guruljon!
Én is jobbra gyűjtök, még vagy 4 év kell 😅🤣
A szomszédom állandóan rázza magát, hogy az autója -egykor- követségi jármű volt.
Ezzel szemben nekem egy 8 éves "vasaló" swiftem van, ami csak egy tucat-autó. Ezt minden találkozásunk alakalmával fölemlegeti, kihangsúlyozva, hogy az övé erősebb, biztonságosabb, gyorsabb, automata váltós, és ezerféle 3 betűs kütyüvel is van fölszerelve.
A multkor rákérdeztem, hogy miért nem látom mostanában a autóját? Azt mondja valami szétment a kuplung/váltó környékén és a csoda jármű jelenleg használhatatlan. A "négykarikás" szalonban az említett hibára adtak egy több mint 1,8 millió forintos árajánlatot, és most arra gyűjt.
Mondtam, hogy nekem kb. ennyi az autóm össz értéke.
Erre csak lekicsinylően mosolygott, majd bezárta a garázsajtót és elindult a havasesőben gyalogosan.
(beültem, indítottam, bekapcsoltam fűtést, a zenét és elmentem egy kicsit autózni....csak úgy)
Tudom, egy galád alak vagyok.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!