Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak a férfiak a nőktől? Minden korban próbálják elnyomni őket, de miért? Miért tartja minden kor veszélyesnek és próbálja meg ellehetetleníteni őket? Vannak hullámvölgyek de a vége mindig az, hogy semmi értéke nem lesz egy nőneműnek.
Én úgy tudom hogy a nők már több 100 éve nincsenek kitiltva az oktatásból. Sőt, manapság ugyanúgy élhetnek szabadon, dönthetnek a saját életükről, legyen az tanulás, életút, kapcsolat, bármi. Ez sok sok évtized óta így van, fel is nőtt azóta pár generáció. Na most akkor hol van az a rengeteg női feltaláló és újító, akinek az elnyomásáról ti korábban annyit fantáziáltatok? :) Miért van az, hogy változatlanul a legtöbb innováció, fejlesztés, találmány és újítás még mindig a férfiakhoz kötődik?
De úgyse fogjátok elismerni, szóval megmondom én. A férfiakat szokás itt ekézni - részben jogosan -, hogy nőkhöz képest mennyi köztük a mindenféle züllött, tróger, szint alatti alak is. De ennek a másik oldalát már női oldalról divatos elhallgatni vagy akár elhazudni, hogy nem csak átlag alatti férfi van sok, hanem átlag fölötti is! Míg a nőknél az átlag sokkal jellemzőbb lesz, nincsenek akkora eltérések se felfelé, se lefelé. Szóval ez itt ismét nem elnyomás kérdése, csak szimplán tényleg sokkal több a férfi feltaláló. Ha az átlag alatti férfiakat ennyire szívesen ócskázzátok, akkor úgy lenne illő, hogy az átlag feletti férfiakat igenis elismeritek. Mert jóval többen vannak átlagon felüliek a férfiak között, mint a nők között.
11# Senki nem akarja az átlag feletti férfiak eredményeit vitatni. Erre utaltam korábban, hogy senki nem kérdőjelez meg egy férfit pusztán a neme miatt, de visszafele ez működik simán. De én eleve azt nem értem, miért kell ebből versenyt csinálnOTOK. Tény, hogy régen a nőknek lehetősége sem volt, ez miért jelenti azt, hogy ti jobbak vagytok mindenben? Az, hogy egy csoport nincs kitiltva valahonnan, nem azt jelenti, hogy azonnal özönleni is fognak a lehetőség miatt. A mintákat nem 1-2 generáció, mire leveti az ember, hiába van ott elméletben a lehetőség, ha random 8 éves Katikának ma is azt verik a fejébe a szülei, hogy csak legyen szép és fogjon egy gazdag férjet, random 8 éves Pistikének meg hogy keresse szarrá magát, ha szép feleséget akar. Ritkább ez, mint régen, de bőven él ma is. Ha nem a kipusztulás felé haladnánk, lehet, hogy 300 év múlva már semmi különbség nem lenne a két nem között sikerek, felfedezések terén, de ezt mi már nem fogjuk megérni.
De addig is annyit tehetünk, hogy nem szítjuk direkt az ellentéteket. Vannak BAROMI okos, tehetséges nők és férfiak is. Nem kellene egó kérdést csinálni abból, ha egy nő valamiben jobb, mint egy férfi, ami régen férfias területnek számított. Ennyi.
" Erre utaltam korábban, hogy senki nem kérdőjelez meg egy férfit pusztán a neme miatt, de visszafele ez működik simán."
Én meg manapság pont úgy látom, hogy az ehhez hasonló asszonysutyorgó helyeken mégis pontosan ez zajlik. Sőt, még mindig rengeteg itt a pusztán nem alapján történő leszólás, kettős mérce, pontozás és társai. Ez megvan férfi oldalról is, de itt női oldalról még inkább erősen látványos. Na most ahhoz képest kijelenteni hogy női oldalról nincs semmi ilyen, hát khm. Akkor pl ez az oldal dísznek van?
"De én eleve azt nem értem, miért kell ebből versenyt csinálnOTOK"
Én aztán nem versengek a nőkkel, semmi értelmét nem látom. Én az vagyok aki elfogadja, hogy van amiből a nők a jobbak, van amiben a férfiak. De van pár idióta nő a valóságban, és itt is akad bőven, aki mégis próbál folyamat versengeni a férfiakkal, olyanban is amiben nem kéne. Mert a pici egója nem bírja megemészteni, hogy van amiben más jobb nála. És úgy akarja lenyomni a férfiakat, hogy mindenhol fikázza őket, meg alájuk ás. A nőkről meg érdemtelenül hazudozik, akár hamis statisztikákra hivatkozva, kiforgatva. Szintén itt láttam, nem is egyszer.
"Tény, hogy régen a nőknek lehetősége sem volt, ez miért jelenti azt, hogy ti jobbak vagytok mindenben?"
Én pl pont nem ezt mondom férfiként hogy jobbak lennénk mindenben, nem is értem miért jött ez az általánosítás, és pont most. Lásd a korábbi bekezdésem, mindkét nem másban jó.
"Ha nem a kipusztulás felé haladnánk, lehet, hogy 300 év múlva már semmi különbség nem lenne a két nem között"
Szerintem pont a nemek jelenkori szándékos megosztása és összeugrasztása, amit sok szélsőséges idióta csinál mindkét oldalról (és a nőknél már egyre tömegesebb ez az egész!), csak a kipusztulást gyorsítja fel. Nézd meg trump is milyen boldog... Kellett a francnak ez, és most mégis itt van!
"De addig is annyit tehetünk, hogy nem szítjuk direkt az ellentéteket."
Így van. De akkor mik ezek a valósághamisító kérdések, hogy a nők még mindig el vannak nyomva? :D Benne ezekkel az egyetértő válaszokkal? Konkrétan kapásból vagy 10 témát fel tudnék sorolni, ahol nem elnyomás van már rég, hanem nőknek kedvezés, a férfiak róvására. És egyeseknek még mindig nem elég, ha rajtuk múlna teljesen letaposnák a földbe a férfiakat, mert bosszút kell állni mindenért is, amit el se követtek az épp letaposni vágyott férfiak... Meg a khm *egyenlőség* kérdése ugye. Vagyis annak a látszatának a nevében mindezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!