Vége a nyárnak és nagyon rosszul érzem magam. Más is van így vele?
Mi lesz mikor majd dolgozol???
Ebben a hónapban 2 hetet voltam szabin eddig,egész évben és tudtam bulizni, süttetni magam a Zamardiba. Ezen felül múlt hónapban is voltam párszor buliba, és itthon is van munka bőven.
Őrizd meg az emlékeket. Írj róla naplót.
Ne a keserűség legyen a vége, hanem a jó emlékek és a feltöltődés adta energia.
A kikapcsolódás, nyaralás nagyon szép dolog. De menni kell és csinálni a köteleségeinket, ez a dolgok rendje. Inkább örülj neki, hogy milyen szép, élménydús nyarad volt. Én sem várom annyira sulit, a tanulást, de megpróbálom pozitívan felfogni a helyezetet. Igen sokszor sz*r a suli, de ez van ezt kell szeretni. Depizhetsz, verheted a fejed a falba, de az nem fog sokat segíteni. Használd ki még ezt 2 -3 napot, menj kirándulni, lógj a barátokkal, nyomtasd ki a nyári fényképeket és tedd bele egy olyan keretbe, amit te dekoráltál a saját ízlésed szerint.Élvezd ki ezt a kis időt és örülj neki, hogy az idő gyorsan múlik (mégha ez néha nem is úgy tűnik) és nemsokára itt a követekző nyár. A családi /iskolai problémákról pedig ülj le és beszéld meg az érintet személyekkel. Egy jól kigondolt beszélgetés csodákra képes (tapasztalatból mondom):D
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!