Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ezek közül a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ezek közül a csajok közül ki tetszik nektek leginkább? Ki a legszebb?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

7. [link]

8. [link]

9. [link]

10. [link]

nov. 30. 11:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom hogy mi köze van annak hogy én hányasnak gondolom magam ahhoz hogy Gal gadot sztem hányas

Amúgy nálam 8-tol kezdődik a szép de nem kiemelkedő

A 10 az megan Fox meg Amber Heard

Meg egy csomó civil no

nov. 30. 15:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Van amelyikre azt mondanám h 30 vagy 30-as, van amelyikre, hogy 50 elmúlt...nem igazán 1 korosztály.
nov. 30. 15:47
 13/20 anonim ***** válasza:
44%
Pontosan annyi köze van, hogy gusztustalannak tartom a pontozó rendszert és hogy ebből fakakdóan bombázó és sikeres nőkre simán rákerül a "szép de nem kiemelkedő" jelző olyan férfiaktól akiknek soha nem lenne esélyük a Gal Gadot vagy Emma Watson kaliberű nőknél. Ha meg mégis valahogy szóba állnának veletek, azon lennétek hogyan húzzátok le az önbizalmát és hitessétek el vele, hogy "szép de átlagos".
nov. 30. 15:58
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

Nő vagyok cica

Nem incel

És neeeeem nem is vagyok irigy Gal-ra

Akkor te tartsd gusztustalannak, másnak meg jó szórakozás hogy ezen elmélkedik

Mint ahogy mindent lehet skálán mérni, az emberi külsőt is

Emma watson meg attól hogy híres még átlagosan csinos csak

Attól hogy sok férfi a HP miatt rá volt kattanva mert Megközelíthető szomszédlánynak néz ki

nov. 30. 16:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Rangsorolni sem tudnám, a fele kb. 15 évvel idősebb nálam, a másik fele 10 évvel legalább fiatalabb.
nov. 30. 16:05
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
"Nő vagyok cica" attól még valid, amit írtam. Azt meg inkább hagyjuk, hogy a kérdés egyértelműen férfiakhoz szólt, tehát én honnan szűrjem le hogy te mégis nőként válaszolsz? Gondolom a "meg egy csomó civil nő" alatt magadra is gondoltál, de azért Gal Gadot csak szép és nem kiemelkedő xD
nov. 30. 16:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Kva sokszor válaszol a másik nem is, én most max elfelejtettem odaírni hogy NŐ

Annyira gyerekes ez a jaj te vajon milyen lehetsz galhoz képest xddddddd 13 évesen használtam ezt utoljára

Elárulom, mo-n is vannak 10/10es nők akik sokkal kiemelkedőbbek gadotnàl

nov. 30. 16:35
 18/20 anonim ***** válasza:

az biztos!

nov. 30. 16:55
 19/20 anonim ***** válasza:
1., 5., 7., 8. De ha csak egyet lehet választani, akkor az első.
nov. 30. 17:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Taylor a leginkább vonzó megjelenísű nő számomra ebből a válogatásból.

A politikushölgyeket se utasítanám vissza.

(Gal nekem az egyik leginkább taszító személyiségű és megjelenésű női híresség, ráadásul a színészi képességei sem olyan jók, mint amilyen szerepeket kap. Érthetetlen kinek tetszik itt is, annyira műanyag az a mosoly ezen a képen is 🤮🤮 3/10)

dec. 1. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!