Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem benzineztem érte 250km-et...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem benzineztem érte 250km-et ezért most duzzog. Jogos?

Figyelt kérdés

Én vagyok a férfi, távkapcsolat a miénk.

Összevesztünk azon, hogy keveset tudunk találkozni.

Próbáltam kiengesztelni, erre azt mondja, hogy ha számítok neki akkor üljek autóba és menjek oda mert most neki erre lenne szüksége.

Nemet mondtam, erre még inkább besértődött. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem olyan egyszerű ez, nem a szomszedban van, de kitört a hisztiroham.

Szeretem, nem akarok szakítani, de nem lehet mindenre rábólintani.

nov. 29. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Hiába pontoztak le igaz teljes mértékben, hogy zsarol téged érzelmileg. Ha nem tetszik neki, hogy nem tudtok találkozni akkor szakítani kell és nem manipulálni, duzzogni mert te nem utaztál hozzá, aka a királynőhöz 250 km-t. Ő téged meg szokott látogatni? Belefizet a benzinbe, vagy csak elvárja, hogy ugorj? Vagy ha már nála vagy megfőz, kedveskedik? Direkt bűntudatot kelteni a másikban csúnya dolog, az pedig, hogy hisztizik nem felnőtt nőre vall. Maradj vele ha te annyira szereted, de meg fogod utálni/unni és úgyis kidobod.
nov. 29. 16:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagy ló f a Sz nem kapcsolat
nov. 29. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Hozzám se jött az exem, 8 kilóméterre 😊😊😊😊

Kibaxtam 😇😇😇😇

nov. 29. 17:30
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem szereted.
nov. 29. 18:48
 15/15 Ghgj ***** válasza:
32%
Hisztizzen is, ha szakításra nem telik a haragjából. :D Majd eljön az is.
nov. 29. 19:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!