Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem benzineztem érte 250km-et...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem benzineztem érte 250km-et ezért most duzzog. Jogos?

Figyelt kérdés

Én vagyok a férfi, távkapcsolat a miénk.

Összevesztünk azon, hogy keveset tudunk találkozni.

Próbáltam kiengesztelni, erre azt mondja, hogy ha számítok neki akkor üljek autóba és menjek oda mert most neki erre lenne szüksége.

Nemet mondtam, erre még inkább besértődött. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem olyan egyszerű ez, nem a szomszedban van, de kitört a hisztiroham.

Szeretem, nem akarok szakítani, de nem lehet mindenre rábólintani.

ma 13:01
 1/9 A kérdező kommentje:
Máskor terveztem vele találkozni, nem is az útiköltségről van szó, hanem az időről.
ma 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Van ilyen, majd abbahagyja a hisztit.
ma 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem kapcsolat, hanem egy vicc. Minek erőltetitek a semmit?
ma 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
De minek akarsz vele maradni, ha együtt sem tudtok lenni?
ma 13:50
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Ha nincs rá időd, nem kell vele kapcsolatban lenni se.
ma 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, miért lett volna rád szüksége, szerintem. Ha meghalt az apja, akkor jogosan duzzog. Ha elfogyott a notinon az akciós alapozója, akkor nem jogos. Legközelebb beszélj vele egyenesen, mondd, ha most sajnos nem megy, de ekkor és ekkor fogsz tudni menni.
ma 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
De miről beszéltek össze-vissza? Ha a barátnő látni akarta akkor miért nem ment ő hozzá? Miért mindig a férfi tegyen eleget a nőnek? Szakíts kérdező, vagy mondd meg neki hogy nemcsak te fogsz utána utazni, fogja meg magát és látogasson meg!
ma 15:15
 8/9 anonim ***** válasza:

"Összevesztünk azon, hogy keveset tudunk találkozni.

Próbáltam kiengesztelni, erre azt mondja, hogy ha számítok neki akkor üljek autóba és menjek oda mert most neki erre lenne szüksége."

Csakhogy tisztán láss: érzelmileg zsarol, bűntudatot kelt benned, hogy el érje a célját. Ha nem teszel szed meg duzzog, szóba se ál veled mert vagy valamilyen éretlen, hisztis kislány, vagy nárcisztikus hölgyike és jobban tennéd mindkettő esetben ha elbúcsúznál tőle örökre. Tudta nagyon jól, hogy mivel jár a 250 km és rábóli ott tehát rajtad levezetni a frusztráció rohadtul nem ér. Ne manipulálja hanem szakítson veled. Semmi értelme annak, hogy herceknősködik mert meg fogod előbb utóbb ni. Mondjuk én már elengedtem vele rég ha folyalamat követelezőzik, piszkál.

ma 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocs, a telóm szar, átírja a szavakat, vagy kihagyj betűket. Remélem a lényeg átjött: Dobd ki.
ma 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!