Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem benzineztem érte 250km-et ezért most duzzog. Jogos?
Én vagyok a férfi, távkapcsolat a miénk.
Összevesztünk azon, hogy keveset tudunk találkozni.
Próbáltam kiengesztelni, erre azt mondja, hogy ha számítok neki akkor üljek autóba és menjek oda mert most neki erre lenne szüksége.
Nemet mondtam, erre még inkább besértődött. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy nem olyan egyszerű ez, nem a szomszedban van, de kitört a hisztiroham.
Szeretem, nem akarok szakítani, de nem lehet mindenre rábólintani.
"Összevesztünk azon, hogy keveset tudunk találkozni.
Próbáltam kiengesztelni, erre azt mondja, hogy ha számítok neki akkor üljek autóba és menjek oda mert most neki erre lenne szüksége."
Csakhogy tisztán láss: érzelmileg zsarol, bűntudatot kelt benned, hogy el érje a célját. Ha nem teszel szed meg duzzog, szóba se ál veled mert vagy valamilyen éretlen, hisztis kislány, vagy nárcisztikus hölgyike és jobban tennéd mindkettő esetben ha elbúcsúznál tőle örökre. Tudta nagyon jól, hogy mivel jár a 250 km és rábóli ott tehát rajtad levezetni a frusztráció rohadtul nem ér. Ne manipulálja hanem szakítson veled. Semmi értelme annak, hogy herceknősködik mert meg fogod előbb utóbb ni. Mondjuk én már elengedtem vele rég ha folyalamat követelezőzik, piszkál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!