Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent a felelősségvállalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a felelősségvállalás a párod iránt?

Figyelt kérdés
Azt mondta több barátom, hogy sok kapcsolatban ez hiányzik a másik féltől.
nov. 26. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is. Felnőtt ember, nem vagyok érte felelős.
nov. 26. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
A párod egy idióta. Minden felnőtt ember önmagáért felel azért hiányzik mindenkiből az amit hiányol. Kíváncsi lennék arra hogyha pl. börtönbe kéne menned menne-e helyetted. XD
nov. 26. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Még a btk ban is az áll, hogy mindenki saját maga felel a saját tetteiért. Nincs olyan, mint az oviban, hogy de ő kezdte, vagy mert felidegesített, vagy mert megcsalt. Mindenki önmaga szavaiért tetteiért felel, nem máséért.

Szóval az áldozathibáztatások is meg a " te választottad" is, baromság.

nov. 26. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen barátok, ha ezt nem merted tőlük megkérdezni akkor, amikor mondták?
nov. 26. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom mire gondolhattak, nekem ebből az jön le, hogy azt hiányolják a kapcsolatokból, hogy lehessen számítani a másikra. Mert ha pl összejövök a párommal, akkor onnantól elvileg jóban, rosszban kellene egymás mellett állnunk, de a legtöbb kapcsolatban, ha történik valami rossz, akkor a másik fél sokszor kilép. Szóval "felelősséget vállalok érte", hogy bármi van, azt együtt oldjuk majd meg a jövőben:D aztán lehet tök másra gondoltak...
nov. 26. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt gondolom én is, amit az 5. Talán nem teljesen jól fogalmaztak akik mondták.
nov. 26. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!