Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatja egy fiú, hogy bejön a lánynak?
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, használtam is a keresőt. És az az igazság, hogy az ottani válaszokban leírt jellemzők alapján a lányoknak a 98%-ának tetszek, akikkel érintkezek.
Csak az az igazság, hogy ezt nem hiszem el. Mivel ennyire tuti biztosan nem vagyok jóképű. Inkább úgy tekintek magamra, mint egy átlagos külsejű, de magára sokat adó srác. Persze ez nem a szoláriumban meg a hajvasalásban merül ki.
Személyiséget illetően tudom, hogy egy elég egyedi, laza stílusom van, ami sok embernek tetszhet, és szeretnek a közelemben lenni.
Ezért is gondolom, hogy mikor egy csaj sokat van a közelemben, mosolyog rám, fenntartja a szemkontaktust, és keresi a társaságom még nem jelenti azt, hogy tetszem neki. Mert, mint mondtam, ezek alapján majdnem az összes lánynak bejövök. Viszont ez totálisan abszurd lenne.
Így sajnos kénytelen voltam megkérdezni, hogy miből tudhatom biztosan, hogy tetszek egy lánynak.
Öreg.
Odamész megkérdezed.
Ha télleg így nyomulnak rád akkor tuti nem fogja azt mondani hogy nem.
Kicsit beképzelt vagy, de sztem bejössz az összes rajongódnak:)
te hajvasalós srác
Egyrészt írtam, hogy nem vasalom a hajam, másrészt írtam, hogy ne hiszem el, hogy bejönnék nekik.
te se tudsz szöveget értelmezni, de köszi, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!