Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejelöljem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejelöljem vagy esetleg ráírjak egy férfire aki tetszik és biztos infobol tudom,hogy kölcsönös a dolog?

Figyelt kérdés
Lényeg,hogy személyesen sajnos már nem lenne alkalmam beszélni vele,mivel már nem ott dolgozik ahol én.Viszont mindig is volt egy fura érzésem mintha tetszenék neki,de nagyon zárkózott típus.Nos múltkor véletlenül megtudtam mivel egyik munkatársa faggatta tetszik-e neki valaki és kiderült,hogy én.Nekem is tetszik és szívesen megismerném.Azon őrlődök ráírjak-e így ismeretlenül vagy várjak hátha bejelöl,de félek így elszalasztom az esélyt,hogy megismerjek egy olyan személyt,aki hosszú idő után felkeltette az érdeklődésemet.

nov. 25. 16:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
#9 amelyik nőnek kell egy pasi, az tesz is érte, ha nem, akkor nem is akarja igazán.
nov. 25. 19:15
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

Ha össze is jöttök, az egyik veszekedésetek alkalmával hozzád vágja majd, hogy

" de hát te másztál rám"

nov. 25. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:
33%

Jelölgetni nem kell, de írj.

Szia régen láttalak, hogy vagy?)

És ennyi.

nov. 25. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem is rá lehet írni, milyen az új munkahely, hogy jött be neked. Aztán ha ezek után ő nem lép többet, akkor hagyd. Ebben még nincs semmi. Reméljük fog randit is kérni.
nov. 25. 22:47
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Igen jelöld be vagy írj rá. Egyszer élünk egy próbát megér nem? ¯\_(ツ)_/¯
nov. 26. 03:29
 16/18 gabor49 ***** válasza:
50%
nyugodtan irj neki
nov. 26. 04:41
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Írd meg, hogy mi volt.
nov. 26. 07:17
 18/18 A kérdező kommentje:
Mindenképp fogok irni neki,de még kell pár nap mire rászánom magam.D köszi a válaszokat!
nov. 26. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!