Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejelöljem vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejelöljem vagy esetleg ráírjak egy férfire aki tetszik és biztos infobol tudom,hogy kölcsönös a dolog?

Figyelt kérdés
Lényeg,hogy személyesen sajnos már nem lenne alkalmam beszélni vele,mivel már nem ott dolgozik ahol én.Viszont mindig is volt egy fura érzésem mintha tetszenék neki,de nagyon zárkózott típus.Nos múltkor véletlenül megtudtam mivel egyik munkatársa faggatta tetszik-e neki valaki és kiderült,hogy én.Nekem is tetszik és szívesen megismerném.Azon őrlődök ráírjak-e így ismeretlenül vagy várjak hátha bejelöl,de félek így elszalasztom az esélyt,hogy megismerjek egy olyan személyt,aki hosszú idő után felkeltette az érdeklődésemet.

nov. 25. 16:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
63%
Írj
nov. 25. 16:29
 2/18 anonim ***** válasza:
45%
Semmit nem veszíthetsz, írj neki.
nov. 25. 16:30
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
A munkatárson keresztül is üzenethetne neked, vagy megvárhatna munka után, rád is írhatna ugye... Mire fel akarod te felkeresni? Nem értem. De tedd meg nyugodtan, majd elválik, hogy tetszel-e neki annyira, hogy randizzatok, vagy a randikból kialakul-e párkapcsolat. Mert ugyebár az csak egy dolog, hogy bejössz neki, de ha nem tesz érte még most sem, hogy együtt legyetek akkor te annyira nem tetszel neki.
nov. 25. 16:33
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
Két dolog lehet. Azért nem keresett eddig, mert annyira hogy lehet, mégse vagy fontos neki, hogy randira hívjon, vagy beszari, na akkor még jobban ráijesztesz és behúzza fülét farkát, sose hallasz többé róla.
nov. 25. 16:42
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Ha ő nem keres, hagyd békén.
nov. 25. 16:56
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Írj, ha nem jön össze sem kell kerülgetni egymást később, legjobb alkalom.
nov. 25. 16:57
 7/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem írnék mert amikor munkatársak voltatok illett volna ismerkedni. Nem tudom, hogy adtál neki jeleket, vagy hülye volt hozzá, hogy észrevegye, de mindkettő eset arra utal, hogy nincs értelme bolygatni.
nov. 25. 17:00
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Ne írj
nov. 25. 17:01
 9/18 anonim ***** válasza:
23%

Amelyik pasinak kellesz, az tenni is fog érted!

Ha te nyomulsz, akkor ótvar rib...nc vagy. Úgy is fog kezelni. Hiába is játssza majd el a lúzer is neked hogy szerelmes, a f...szt! Az ölünkbe hullott p1nát nem becsülik az igazi férfiak sem, nemhogy az ilyen balf...sz szerencsétlenek! Ez utóbbiak a legnagyobb betegek párkapcsolatban!

nov. 25. 17:50
 10/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem fogja ezért qrvának tartani, de nagyot fog dobni az önbizalmán és valakinek ennyi már megérte is.

Sok srác úgy van vele, hogy ahogy meglátja, hogy egy lány meg lenne neki, na onnantól kezdi leépíteni, ghostingol. Ehhez elég csak az is ha a randiajánlatra igent mond a csaj, vagy megadja az elérhetőségét, nem hogy ő ír a srácra. Az ilyen pasi csak azért flörtöl, ismerkedik, mert jó érzés neki tudni azt, hogy kell a nőknek.

Van aki meg teljesen befordul ha a lány kezdeményez, onnantól nem izgatja a dolog.

nov. 25. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!